Serbay İnteractive 4 Yaşında

Düzce’nin reklam alanında öncü firmalarından olan Serbay Interactive, 4. yılına özel olarak müşterilerine teşekkür ilanı yayınladı.

Serbay İnteractive 4 Yaşında

2011 yılında Düzce’de faaliyetlerine başlayan ve kurulduğu tarihte web tasarım odaklı hizmet veren Serbay Interactive, 4 sene içerisinde müşteri portföyü, ekip ve hizmet alanlarında sürekli bir gelişim ve ilerleme gösterdi.

Ajans kurucularından Görkem Özdemir, 4. yıl ile ilgili yaptığı açıklamada, “Serbay kurulduğunda web tasarım alanında iletişim çalışmaları yeni yeni filizleniyordu. Ajansımız bu alanda sıcak ve samimi olarak konumlandı. 4 sene içerisinde sektör ve hizmet alanı derinleşip gelişti. Biz de sektörde öncü ve müşteri odaklı çözüm üreten, güçlü algımızı pekiştirecek yeni bir marka stratejisi oluşturduk” dedi.

Özdemir, Serbay Interactive olarak kuruldukları günden bu yana marka danışmanlığı, kurumsal kimlik, web tasarım, sosyal medya alanlarında hizmet verdiklerini, 2015 yılı itibariyle bu hizmetlerinin yanı sıra IOS ve Android mobil uygulama hizmeti vermeyi de hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Ajansın bir diğer kurucusu Özkan Gözütok ise ilanın çıkış noktasını ve ajans yaklaşımını özetlediği açıklamasında şunları dile getirdi:
“4 yıl boyunca çok özenli bir ilişkiyle farklı sektörlerde değerli markalarla omuz omuza vererek değerlerine değer katmaya çalıştık. Yeni yaşımıza girerken bu serüvende yan yana yürüdüğümüz ve bundan çok keyif aldığımız markaların logolarının bulunduğu bir ilan hazırladık. Hazırladığımız ilanla bugüne kadar ajansımıza güvenerek markasını bize emanet eden tüm müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkürler etmek istedik.”
Kaynak: İHA