Adana Demirspor Taraftarından Yönetime İstifa Çağrısı

Binlerce Adana Demirspor taraftarı düzenledikleri yürüyüşle kulüp yönetimini istifaya çağırdı.

Atatürk Parkı’nda toplanan mavi-lacivertli taraftarlar, buradan çeşitli sloganlarla Adana Demirspor Kulübü İdari Binası’na kadar yürüdü. Burada “Yönetim gitmezse Adana’yı yakarız” şeklinde slogan atan taraftarlar, kısa süre önce ertelenen kongrede tek listeyle başkan olan Önder Serin’i istifaya çağırdı. Adana Demirspor taraftarı adına basın açıklamasını okuyan İbrahim Kandemir, kulüp yönetiminin tepkileri görmezden gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Şampiyonluğu kursağımızda bırakan ve şampiyonluk sevinci yaşatmayan taşeron yönetim, yüz binlerce taraftarının isyanını, tepkilerini görmezden gelmeye çalışmakta ama bu işin sonunu hesap etmemekte” dedi

“Adana Demirspor halkındır, taraftarındır” diyen Kandemir, “Daha önce de açıkladığımız gibi yönetimi ve başkanı tanımıyoruz. Adana Demirspor’da taşeron yönetim istemiyoruz. Arma değil koltuk sevdalısı insanları lanetliyoruz. Yüz binlerce taraftarın isyanını görüp de gereğini yapmayan taşeron yönetim sana sesleniyoruz; Adana Demirspor’a büyük zarar verdiğiniz yeter. Acilen istifa edin ve pis ellerinizi çekin Demirspor’dan. Yoksa bundan sonra gelişecek her türlü olaydan biz sorumlu değiliz. Siz sorumlusunuz olacaksınız” diye konuştu.

Açıklamanın ardından taraftar, Adana Demirspor’u Bank Asya 1, Lig’e çıkartan ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Ercan Albay’a da destek verdi. Mavi-lacivertli taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı .

Kaynak: İHA