İsrail'in etekleri tutuştu: Türkiye bunu yaparsa çok ağır darbe olur...

Türkiye'nin yaptırımları İsrail'deki otomobil sektörünü önemli ölçüde sekteye uğratırken Tel Aviv'i şimdi de petrol korkusu sardı. İsrail basını Ankara'nın Azerbaycan’dan gelen petrol musluklarını kapatabileceğini yazdı.

İsrail'in etekleri tutuştu: Türkiye bunu yaparsa çok ağır darbe olur...
İsrail'in etekleri tutuştu: Türkiye bunu yaparsa çok ağır darbe olur...
Türkiye’nin İsrail'le ticareti tamamen durdurmasının ardından İsrail’in Gazze’deki soykırımı durdurmaması sonrası yeni yaptırım iddiaları gündeme geldi.

İsrail basınından ice gazetesi, Tel Aviv yönetiminin Türkiye’nin olası ekonomik yaptırımdan dolayı büyük korku içinde olduğunu aktardı.

TÜRKİYE EN BÜYÜK DARBEYİ OTOMOBİLDEN VURDU

Türkiye’nin İsrail’e yönelik ekonomik yaptırımlarından en etkili olanının otomobil sektörünün olduğunun altı çizilen haberde "İsrail'e yönelik Türk boykotunun en çok hissedildiği alan ise otomobil alanı, çünkü İsrail'de son aylarda özellikle popüler araç modellerinde ciddi bir kıtlık yaşandı" ifadelerine yer verildi.

İSRAİL’İN EN BÜYÜK ENDİŞESİ PETROL AKIŞI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işgalci İsrail’e yönelik kararlı adımlarının vurgulandığı haberde "En büyük endişe petrolün İsrail'e akışıyla ilgili. İsrail'e ulaşan petrolün yüzde 20'sinden fazlası Azerbaycan'dan Türkiye üzerinden boru hatlarıyla doğrudan İsrail'e taşınıyor. Tel Aviv'in korkusu, Erdoğan'ın petrol boru hatlarını tıkaması ve böylece İsrail'e çok ağır bir darbe vurması" sözleri kullanıldı.