Bursa'da Uygulamadan Kaçarken Kazaya Karisti

Bursa’da alkollü sürücü, polis ekiplerinin denetimi görünce ayagini gazdan çekmedi. Sürücü hizla kaçarken, dakikalar sonra kazaya karisti. Alkollü ve ehliyetsiz sürücü bu kez de araçtan inerek kosmaya basladi. Pesini birakmayan ekipler, sürücüyü kovalamaca sonucu yakaladi. 1.78 promil alkollü çikan sürücü, “Alkollüyüm, ehliyetim yok o yüzden kaçtim” dedi. Sürücüye 72 bin lira idari cezasi kesildi.

Bursa'da Uygulamadan Kaçarken Kazaya Karisti
Bursa’nin Osmangazi ilçesi Gençosman Mahallesi üzerinde trafik kurallarini tanimayan sürücülere geçit vermedi. Alkollü bir sürücü ise ekipleri görünce ticari araciyla ‘dur’ ihtarina aldiris etmeden kaçti. Sürücünün kaçtigi anlar kameraya yansirken, ekiplerin ikazlarina uymayan sürücü dakikalar sonra kazaya karisti. Ekipler olay yerine gittiginde sürücü bu kez de araçtan inip kosarak kaçmaya basladi.

Kovalamaca sonucu sürücü cadde üzerinde yakalandi. Ekiplerin neden kaçtin sorusuna, “Haklisiniz komiserim, alkollüyüm evet ve ehliyetim yok o yüzden kaçtim” dedi.

Alkolmetreye üfleyen sürücüye 72 bin lira idari ceza kesilirken, ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü. Kazada sans eseri yaralanan olmadi.
Kaynak: İHA