Baskan Büyükkiliç, Felahiye'de Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Felahiye ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Büyükkiliç, Felahiye'de Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu
Kent merkezi ve kirsalda hem yerel yönetim hizmetlerini bizzat yakindan takip etmeye hem de esnaf ve vatandaslarla bulusmaya özen gösteren Baskan Büyükkiliç, bizzat sahada vatandaslarla iç içe talep ve önerileri dinleyerek gerekli adimlari atmaya devam ediyor.

Baskan Büyükkiliç, bu kapsamda, Felahiye ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçeklestirerek ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Büyükkiliç’a, Felahiye ziyaretinde AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ile Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti eslik etti.

Felahiyeli esnaf ve vatandaslarin sicak ilgi ve sevgisiyle karsilasan Büyükkiliç, bir dizi esnaf ziyareti gerçeklestirerek esnaf ve vatandaslarla çay esliginde samimi bir ortamda sohbet etti.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ilçe sakinlerine misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ederek, “Felahiye’de esnaflarimizla ve vatandaslarimizla hasbihal ettik. Bizleri sevgiyle selamlayan ve hos sohbette bulunan hemsehrilerime tesekkür ediyorum” dedi.

Vatandaslar da ilgi, alakasi ve hizmetlerinden dolayi Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA