'Yarali Yok Anlasacagiz' Dediler, Araçlardaki 4 Kisi Hastaneye Kostu

Manavgat’ta meydana gelen trafik kazasinda taraflar önce yarali olmadigini kendi aralarinda anlasacaklarini belirtti. Kazada küçük bir çocugun hastaneye kaldirildigi ögrenilince islemlerin ardindan araçta bulunanlar yaralandiklarini belirterek hastaneye gitti. Yapilan kontrollerde araç sürücülerinen birinin ehliyetinin olmadigi belirlendi.

'Yarali Yok Anlasacagiz' Dediler, Araçlardaki 4 Kisi Hastaneye Kostu
Ilginç olay, Antalya’nin Manavgat ilçesi Çaglayan Mahallesi Zeynel Senol Köprü çikisinda meydana geldi. Hastane Caddesi istikametine seyir halindeki Baha E.’nin kullandigi 07 BSP 883 plakali hafif ticari araç, kirmizi isikta bekleyen Mete Ö.’nün kullandigi 07 BGN 041 plakali hafif ticari araca arkadan çarpti. Kaza ani güvenlik kameralari tarafinan da kaydedilirken araçlarda küçük çapli hasar meydana gelirken 07 BGN 041 plakali araçta yolcu olarak bulunan küçük yastaki bir çocuk kontrol amaçli yoldan geçen baska bir araçla hastaneye götürüldü.

Önce “Yarali yok, anlasacagiz” dediler

Manavgat Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardindan olay yerindekiler kazada yarali olmadigini, kendi aralarinda anlastiklarini ve tutanak hazirlayacaklari dile getirdi. Trafik ekipleri tam geri dönmeye hazirlanirken olay yerinde bulunan bir vatandasin araçtaki çocugun hastaneye götürüldügünü söylemesi üzerine trafik ekipleri sürücülere alkol kontrolü ve evraklarda inceleme yapti.

Hastaneye giden ekipler sasirdi

Araç sürücülerinin eksiklerinin olup olmadigini sorgulamasi sonucunda Baha E.’nin sürücü belgesinin olmadigi belirlendi. Trafik ekipleri sürücü belgesi olmayan sürücüye ve araç sahibine ayri ayri 12 bin 977’ser TL para cezasi uyguladi. Olay yerindeki islemlerini tamamlayan trafik ekiplerinin hastanedeki yaralinin durumunu kontrol için gittiginde ise kisa süre önce kaza yerinde bulunan ve durumlarinin iyi oldugunu belirten kazada araçlarda bulunan Yagiz Ö., Çigdem Ö., Mete Ö. ve Baha E.’nin kazada yaralandigini belirterek hastaneye geldikleri görüldü.

Yaralilarin tamaminin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA