Mezuniyet Coskularina Baskan Balaban Ortak Oldu

Yunusemre Belediyesi ’Yaz Okulu Mezuniyet Gecesi’ büyük bir coskuyla düzenlendi. Kültür, sanat ve sporun bir arada yasandigi etkinlige katilan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, kurslarin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Mezuniyet Coskularina Baskan Balaban Ortak Oldu
Yunusemre Belediyesi bünyesinde yer alan kültür ve sanat merkezlerinde yaz okulu dönemini tamamlayan çocuklar, Millet Çarsisi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle mezuniyet sevinci yasadi. Yogun ilgiye sahne olan mezuniyet gecesinde ilk olarak resim sergisi açilisi, satranç turnuvasi finalleri yapilirken, mini konser, cimnastik, kukla ve sihirbazlik gösterileri ise izleyenlerin begenisini kazandi. Etkinlikte TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin yaptigi gösteriler büyük alkis aldi. Kaligrafi ögretmenleri ve ögrencileri, programa katilan çocuklarin isimlerini yazarak onlara hediye etti. Törene katilan Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, kurslari basariyla tamamlayan çocuklari tebrik ederken, emegi geçenlere ise tesekkür etti. Ilçede çocuklara bilim, sanat ve spor alaninda gelisim imkani sunduklarinin altini çizen Baskan Balaban konusmasinda, "Bir toplumda bilim, sanat, spor gelismedikçe o toplum gelisemez ve uygarlasamaz. Yunusemre Belediyesi olarak bu olgulara önem veriyoruz. Yuntdagi’na bugüne kadar gitmeyen müzik, sanat, spor, tiyatro ve sinema etkinliklerini tasidik. Velilerimizle dayanisma içinde olarak çocuklarimizin yaz dönemini dolu dolu geçirmesini sagladigimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.

Balaban çifti dans etti

Konusmanin ardindan Belediye Baskani Semih Balaban ile esi Serap Balaban, müzik esliginde dans ederek katilimcilara büyük sürpriz yapti. Etkinlikte sanattan spora birçok kursta egitimlerini tamamlayan çocuklara basari belgesi, kurs ögretmenlerine de tesekkür belgesi takdim edildi. Kurs merkezlerinde yapilan satranç ve taekwondo yarismalarinda basarili olan çocuklara ise madalyalari verildi.

Törene ayrica Belediye Baskan Yardimcisi Emine Özge Arslan, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Kültür Isleri Müdürü Yasemen Sarar Siktas ve Yunusemre Belediyespor Baskani Bülent Kanik de katildi.

Kaynak: İHA