MHP Lideri Bahçeli'den '17-25 Aralik' Fotografina Iliskin Paylasim

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, “17-25 Aralik kumpasini hatirimizdan ve gündemimizden çikarmak mümkün degildir” dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Baskani Ali Koç’un MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyareti sonrasi basin ile paylasilan “17-25 Aralik” fotografina iliskin Bahçeli, X hesabindan paylasimda bulundu. Bahçeli paylasiminda “Cumhur Ittifaki, Türk tarihinin varolus refleksi, Türk milletinin varlik ve birlik remzidir. Küresel ekonomi-politik sistemin yeni bastan insa edildigi, önümüzdeki bir yillik süre zarfinda iç kargasa çikma riski en yüksek ülke olarak Türkiye’nin haksiz ve hayasizca gösterildigi bir dönemde Cumhur Ittifaki milli güvence, milletin özgüvenidir. Istiklal ve istikbal haklarimizin muhafiz ve müdafaa onurunun mihver gücü cumhur ile Cumhuriyet’i kucaklastiran akil ve ahlak temelli ittifakimizdir. Türkiye’miz üzerinde karanlik senaryolar yazan, nevzuhur kaos denklemleri kuran, tarih sahnesinde pasif ve müdahale edilebilir bir ülke olmasinin planini hazirlayanlar bugünlerde dedikodu çarkini hizla çevirmeye, fitne cephesini artan ölçekte tahkim ve takviye etmeye baslamislardir. Bu mahsurlu tablonun gözümüzden kaçtigini düsünenler hiç kuskusuz derin bir gaflet ve melanet girdabinda sürüklenen çürüklerdir” ifadelerine yer verdi.

“ ‘17-25’ Aralik kumpasini hatirimizdan ve gündemimizden çikarmak mümkün degildir”

Paylasiminda 17-25 Aralik emniyet ve yargi darbe sürecinin, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresi oldugunu kaydeden Bahçeli, “ 15 Temmuz isgal tesebbüsünün çatisi 17-25 Aralik süreciyle örülmüstür. Bu nedenle FETÖ’nün ne 15 Temmuz silahli kalkismasini ne de 17-25 Aralik kumpasini hatirimizdan ve gündemimizden çikarmak mümkün degildir. Ayrica dogru da degildir. Cumhur Ittifaki’nin tertemiz mücadelesine leke sürmek için besinci kol faaliyeti üstlenen mihraklarin bosa kürek çekmeleri bir yana, heveslerinin ve hedeflerinin ihanetle çerçevelenmis kursaklarinda kalmasi mutlak ve mukadder bir akibettir” açiklamasinda bulundu.

“Küresel internet platformlarinin, Cumhur Ittifaki’nda çatlak varmis gibi yaygara koparmalari hüsran içinde hayal kirikligina ugramaya mahkumdur”

Cumhur ittifaki Türk ve Türkiye Yüzyilinin müjdesi, gelecek nesillerin haysiyet ve heyecan mükafati olarak kutlu yürüyüsünü sürdürecegini belirten Bahçeli’nin paylasiminin devami söyle:

“Sunu da özellikle ve tekraren hatirlatmaliyim ki, küresel internet platformlarinin, sosyal medya mecralarinin, organize çikar gruplarinin, bazi gazete ve televizyonlarin ‘özellikle Halk Tv’ Cumhur Ittifaki’nda çatlak varmis gibi yaygara koparmalari hüsran içinde hayal kirikligina ugramaya mahkumdur. Elbette bu odaklarla günü geldiginde hesaplasmak kaçinilmazdir”
Kaynak: İHA