Yusuf Dikeç, Konya Büyüksehir'in Kamplarina Katilan Ögrencilere Ilham Kaynagi Oldu

Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Taskent ve Beysehir Atabey Gençlik ve Egitim Kamplari’nda misafir edilen ögrenciler eglenerek ögrenme imkani buluyor.

Yusuf Dikeç, Konya Büyüksehir'in Kamplarina Katilan Ögrencilere Ilham Kaynagi Oldu
Konya Büyüksehir Belediyesi kamplarinda düzenlenen çesitli etkinliklerin yani sira lazer tabancalariyla verilen aticilik egitimleri Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’nda takim arkadasi Sevval Ilayda Tarhan’la birlikte Türkiye’ye gümüs madalya kazandiran Yusuf Dikeç’i rol model alan ögrencilerden yogun ilgi gördü. Olimpiyatlarda atis tarziyla dünya çapinda büyük ilgi gören Dikeç’i örnek alan ögrencilerin atis egitimlerindeki heyecanlari yüzlerine yansidi.

Kampta çok verimli ve eglenceli vakit geçirdigini ifade eden ögrencilerden Ahmet Faruk Yüce, “Olimpiyatlarda gümüs madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç, milli gururumuz oldugu için onun verdigi pozda atis yaptim. Milli sporcumuzla gurur duyuyorum. Normalde iki elimle atis yapiyordum ama Yusuf Dikeç’ten ilham aldigim için bu sefer tek elimle ates ettim. Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’a bizler için böyle bir yer yaptigi için çok tesekkür ederim. Herkesin gelmesini öneririm, çok güzel bir yer” dedi.

Kampta aticiligin yani sira; su voleybolu, basketbol, oryantiring, doga yürüyüsü, sabah sporu, sokak oyunlari, dart, sinema gecesi, kamp atesi gibi etkinliklerle 3 gün boyunca doyasiya eglenen ögrenciler, çok mutlu olduklarini belirterek, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’a tesekkür etti. Konya Büyüksehir Belediyesi’nin Taskent ve Beysehir’de bulunan Atabey Gençlik ve Egitim Kamplari’nda Lise Medeniyet Akademileri ve Bilgehane ögrencilerinin yani sira sehirde egitim gören ortaokul ögrencileri de misafir ediliyor.

Öte yandan, Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Ecdad Bahçesinde ailelere yönelik “Laser Run” etkinligi gerçeklestirildi.

Dört farkli kategoride düzenlenen etkinlikte 232 katilimci yer aldi. Yarismacilar, parkurda saniyelerle yarisirken lazer tabanca ile hedefleri vurmaya çalisti. Heyecanli anlarin yasandigi etkinlikte kategorilerinde dereceye giren yarismacilara ödül verildi.

Kaynak: İHA