Baskan Dinçer Vatandaslarla Istisare Yapip Çözüm Üretiyor

Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, sehrin sokaklarinda vatandaslarla birebir temas kurarak sehirdeki güncel konulari masaya yatiriyor.

Baskan Dinçer Vatandaslarla Istisare Yapip Çözüm Üretiyor
Belediye Baskani Evren Dinçer, esnaf ziyaretlerinin ve sokakta yapilan bulusmalarin belediye hizmetlerinin planlanmasi sürecinde büyük bir rol oynadigini belirtti.

Halkla dogrudan temas halinde olmanin, sehir yönetiminde seffafligi ve katilimciligi artirdigini ifade eden Baskan Dinçer, vatandaslarin günlük yasamlarina dokunan konularin çözümü için sürekli olarak saha çalismalarini sürdüreceklerini ifade ederek, "Esnaf ziyaretleri ve sokakta yapilan bulusmalar, belediye olarak halkimizin gerçek ihtiyaçlarini anlamamizi sagliyor. Bu dogrudan temaslar, belediye hizmetlerinin nasil daha etkin ve vatandas odakli hale gelebilecegine dair bize önemli ipuçlari veriyor. Vatandaslarimizin günlük yasamlarini etkileyen her konuda onlarin sesini duymak ve çözüm üretmek için elimizden geleni yapiyoruz" dedi.

Baskan Dinçer, sehrin her bölgesinde düzenli olarak gerçeklestirilen bu ziyaretlerin, yerel yönetimin seffaf bir sekilde islemesine katki sagladigini ve vatandaslarin beklentilerini dogru yönlendirdigini belirterek, belediye olarak açik ve erisilebilir bir iletisim politikasi izleyerek, vatandaslarin katilimini ve destegini her zaman önemsediklerini vurguladi.
Kaynak: İHA