Denizcilik Meslek Yüksekokulu Akredite Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksek Motorlu Araçlar ve Ulastirma Bölümü, Sualti Teknolojisi programi akredite oldu.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu Akredite Oldu
Ulastirma ve Altyapi Bakanligi Denizcilik Genel Müdürlügü, Yüksekögretim Kurulu, Milli Savunma Bakanligi Deniz Kuvvetleri Komutanligi, Kiyi Emniyeti Genel Müdürlügü, Çanakkale Bölge Liman Baskanligindan temsilcilerinin katildigi denetlemede birinci sinif dalgiç yeterlilik belgesinin alinabilmesi için de gerekli olan dalis takimlari ve teçhizatlar yerinde görüldü.

Denetleme sonucunda akredite olan Motorlu Araçlar ve Ulastirma Bölümü, Sualti Teknolojisi programi ile ilgili Denizcilik MYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Halit Kusku; “Bu süreçte emegi geçen Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoglu, kurumsal akreditasyondan sorumlu Rektör Yardimcimiz Prof. Dr. Dinçay Köksal ve tüm üniversite yönetim kadrolarimiza tesekkür ederim. Kurumsal aidiyetimizi güçlendirerek üniversitemizi daha yüksek bir çitaya çikartacagiz. Egitim ve ögretim kalitemiz buna bagli olarak artacak. Hedefimiz Denizcilik MYO’yu ülkemizin alaninda en iyi okullarindan biri haline getirmek” dedi.

Kaynak: İHA