Cumhuriyetin Ilk Üniversitesi BEUN'un Tercih Ve Tanitim Günleri Basladi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2024-2025 Akademik Yili Tanitim ve Tercih Günleri alisveris merkezlerindeki Tanitim Standlarinin açilmasiyla basladi.

Cumhuriyetin Ilk Üniversitesi BEUN'un Tercih Ve Tanitim Günleri Basladi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), 2024-2025 Akademik Yili kapsaminda üniversiteyi tercih edecek aday ögrencileri agirlamak ve detayli bilgileri ögrencilerle paylasmak amaciyla alisveris merkezlerinde tercih ve tanitim standlarini açti. Standlarin açilisinda BEUN Genel Sekreteri ve Saglik Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zehra Safi Öz de yer aldi.

Köklü geçmisi ve güçlü akademik kadrosuyla ulusal ve uluslararasi camiada adindan sikça söz ettiren BEUN, her yil oldugu gibi bu yil da standlarda deneyimli akademisyenleri ile aday ögrencilere ve ailelerine genis bir perspektifle sahip oldugu tüm imkânlari, akademik ögretim çerçevesini ve mezuniyet sonrasi istihdam imkanlarini aktarmaya devam ediyor. Kurulan stantlarda; BEUN’un akademik birimleri, sosyal imkanlari ve kampüs yasami disinda ögrencilerin sosyal yasamina katki sunacak ögrenci kulüpleri, sportif ve kültürel faaliyetleri hakkinda da detayli bilgi veriliyor.

Tercih ve tanitim standlari 26-29 Temmuz tarihleri arasinda aday ögrencilere açik olacak. Aday ögrenciler ve aileleri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin sundugu akademik egitim-ögretim imkânlarini daha yakindan tanimak için stantlari ziyaret edebilecekler.
Kaynak: İHA