Karabiga Belediyesi'nin Survivor Yarislari Büyük Begeni Topluyor

Yaz aylarinda yaptigi etkinlikler ile büyük ilgi toplayan Karabiga Belediyesi simdi ise Profesyonel Survivor Parkuru ile düzenledigi yarismalar büyük begeni toplarken yüzlerce yarismacinin nefes kesen yarislarina da sahne oldu.

Karabiga Belediyesi'nin Survivor Yarislari Büyük Begeni Topluyor
Karabiga Belediyesinin bu yil ikincisini düzenledigi Survivor yarislari,parkurun profesyonelligi,yarislarin heyecani ve topladigi büyük ilgi ile yaza damga vurdu.Çocuklar ve yetiskinler olarak iki farkli katagoride düzenlenen yarislarin final gününde dereceye girenlere büyük ödül de verilecek.

Yarislari her aksam yerinde hemsehrileri ile birlikte takip eden, yarismacilarin heyecanina ortak olan Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi sunlari söyledi:

“Bu yil 2.’sini düzenledigimiz parkur yarismalarini bu yilda düzenledik. Çocuklarimiz adina çok eglenceli ve ayni zamanda da heyecanli olacagini düsündügümüz bir survivor yarismasi her gün çok heyecanli ve coskulu sekilde devam ediyor. Ödüllerimizi de çocuklarimizi memnun edecek düzeyde belirledik. Insallah çocuklarimizin daha hos vakit geçirmeleri için ayni zamanda da telefon ve bilgisayar bagimliligindan bir an olsun çekebilmek için bu tür etkinlikleri fazlalastirarak Karabigamizda yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarimizin hos vakit geçirmesi için her yil gelistirerek farkli etkinliklerle destek olmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA