Yazicioglu'ndan Personele Rekor Promosyon Müjdesi

Tokat Belediyesi bünyesinde çalisanlari kapsayan 3 yillik banka promosyon ihalesi tamamlandi. Belediyede çalisanlar, 50 bin TL banka promosyonu alacak.

Yazicioglu'ndan Personele Rekor Promosyon Müjdesi
Tokat Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözlesmeli ve belediye sirketinde çalisan isçiler 3 yillik banka promosyon ihalesi tamamlandi. En yüksek teklifi veren banka ile yapilan anlasma geregi belediye çalisanlarina tek seferde 50 bin TL ödenmesi için imzalar atildi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Belediye Baskani Mehmet Kemal Yazicioglu, uzun ugrasilar ve görüsmeler neticesinde ihalenin basarili bir sekilde sonuçlandigini söyleyerek, “Biz bunun altini ciddi manada çalistik. Yaklasik bir aydan beri bütün bankalarla görüsüyoruz. Ben de bütün görüsmelerden bizzat haberdar oluyorum ve haber aliyorum. Son asamada bir ihale süreci yasadik. Su anda bu zamana kadar Türkiye’de gerçeklestirilmis en büyük promosyonu bütün personeli yani memurumuzdan iste Tokbel çalisanimiz, tüm çalisanlarimiza 50 bin TL büyük bir maasin akabinde 50 bin TL’lik bir promosyon bedeli belirlendi. Bu pazarligi yaparken su hassasiyeti özellikle bankadaki çalisan arkadaslarimizdan, müdürlerimizden istemistim. Tokat’ta bir degisimden bahsediyoruz. Degisim önce evinizde baslar. Önce evinizde huzur gerekir. Disiplin gerekir. Kurumsal bir yapi gerekir. Ben personelimin ihtiyaçlarini, hassasiyetlerini önemseyen bir belediye baskaniyim. O yüzden bu konuda da bir hassasiyetim vardi. Ve tarihin en yüksek promosyonlarindan bir tanesini sonuçlandirdik. Simdi bütün personelimiz en kisa sürede o promosyondan yararlanacaklar. Simdiden bütün personelime hayirli olsun diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA