Mahalle Halki Istedi, Polis Ekipleri Tek Tek Denetledi

Bolu’da abart egzoz ve yüksek ses müzikle gece saatlerinde sokaklarda rahatsizlik veren onlarca sürücüye ihbarli denetimle polis ekipleri cezai islem uygulandi.

Mahalle Halki Istedi, Polis Ekipleri Tek Tek Denetledi
Alpagut Mahallesi Osman Gazi Caddesi’nde vatandaslarin sikça sikayetçi olmasi üzerine polis ekipleri tarafindan uygulama noktasi olusturuldu. Bolu Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan bölgede ihbarli denetim gerçeklestirildi.

Polis ekipleri tarafindan abart egzoz ve yüksek ses müzikle cadde üzerinde seyreden onlarca araç cezadan kaçamadi. Alpagut Mahallesi’nde alkollü dolasan 2 sürücüye ise cezai islem uygulanarak ehliyetine el konuldu. Polis ekiplerinin denetim yaptigi esnada ise mahallede yasayan birkaç vatandas ekiplere tesekkür etti. Gürültü nedeniyle rahatsiz olduklarini dile getiren vatandaslar ekiplere kolayliklar diledi.

Polis ekiplerine uygulamadan dolayi tesekkür eden Ahmet Akgül, “Çok iyi oldu, bu bölge hareketlenmisti. Bir kaç defa da talepte bulunduk bölgede uygulama yapilmasi için. Yerinde bir uygulama. Havalar müsait oldukça balkonda oturuyoruz. Gece yarisi egzoz sesi, müzik sesinden rahatsiz oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA