Kombi Tamiri Bahanesiyle Hirsizlik Yapmaya Çalistigi Iddia Edilen Sahis Serbest Birakildi

Afyonkarahisar’da kombi tamir etme bahanesiyle girdigi evlerden hirsizlik yapmaya çalistigi iddiasiyla gözaltina alinan sahis savcilik sorgusunun ardindan serbest birakildi. E.Y. isimli sahis olayin yanlis anlasilmadan kaynaklandigini ve kimsenin evini soyma ya da dolandiricilik girisiminde bulunmadigini söyledi.

Kombi Tamiri Bahanesiyle Hirsizlik Yapmaya Çalistigi Iddia Edilen Sahis Serbest Birakildi
Edinilen bilgilere göre, bazi vatandaslarin, kombi tamircisi olarak evlerine gelen sahsin hirsizlik yapmaya çalistigi ihbari üzerine Suhut Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler harekete geçti. Ekipler ardindan yaptiklari takip sonrasi kendisini kombi tamircisi olarak tanitan E.Y.’yi gözaltina aldi. Emniyetteki ifadesinde kimsenin evini soymaya çalismadigini ve kimseyi dolandirmadigini öne süren E.Y., hakkindaki iddialarin asilsiz oldugunu söyledi.

Savcilik sorgusunun ardindan serbest birakilan E.Y., kendisi hakkinda ‘hirsizlik ve dolandiricilik’ ihbarinda bulunan kisinin emniyete gelerek, olayi gerçeklestiren sahsin kendisini olmadigini da teyit ettigini dile getirdi. E.Y.’nin ifadesi sonrasi serbest birakildigi olayla ilgili savcilik tarafindan baslatilan sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA