Milletvekili Gider Açiklamasi 'Ne Eksigimiz Varsa Düzeltecegiz'

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, muhtarlarla bir araya geldi. Toplantida, bölgenin sorunlari ve çözüm önerileri üzerine önemli görüsmeler gerçeklestirildi.

Milletvekili Gider Açiklamasi 'Ne Eksigimiz Varsa Düzeltecegiz'
Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, muhtarlarin taleplerini dinledi ve bölgenin ihtiyaçlari hakkinda bilgi aldi. Muhtarlarla samimi bir ortamda sohbet eden Milletvekili Gider, bölgenin kalkinmasi ve gelismesi için yapilmasi planlanan projeler hakkinda detayli bilgiler verdi.

Milletvekili Gider, toplantida yaptigi konusmada, "Vatandas bize biraz kendinize çeki düzen verin, gönlüm kirik mesaji verdi. Biz parti içinde bunu degerlendiriyoruz, muhakkak ki ne eksigimiz varsa bunu düzeltecegiz. Neyi yapmamiz gerekiyorsa da bunu yapacagiz" dedi.

Toplantida ele alinan baslica konular arasinda altyapi çalismalari, tarim ve hayvancilik destekleri, egitim ve saglik hizmetlerinin iyilestirilmesi gibi konular yer aldi. Milletvekili Gider, muhtarlarin ilettigi sorunlarin çözüme kavusturulmasi için ilgili bakanliklarla iletisim halinde olduklarini ve gereken adimlarin atilacagini belirtti.

Muhtarlar ise, Milletvekili Gider’in Lapseki’de düzenledigi toplantidan memnuniyet duyduklarini ifade ederek, sorunlarin çözümü konusunda gösterilen çabalar için tesekkürettiler.
Kaynak: İHA