Araçlarin Hurdaya Döndügü Kazada 2 Kisi Yaralandi

Aksaray’da kamyonet ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen ve araçlarin adeta hurdaya döndügü kazada 2 kisi yaralandi.

Araçlarin Hurdaya Döndügü Kazada 2 Kisi Yaralandi
Kaza, Aksaray - Konya kara yolunun 45. kilometresi Esmekaya kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Aksaray istikametine seyreden C.E. (27) idaresindeki 42 DSN 51 plakali otomobil, Esmekaya kavsaginda tali yoldan çiktigi iddia edilen A.K. (24) yönetimindeki 07 BJK 138 plakali kamyonet ile çarpisti. Çarpismanin etkisiyle hurdaya dönen araçlarin sürücüleri yaralanirken kazaya karisan otomobil kaldirima çikarak durabildi. Diger sürücüler tarafindan 112 Acil Çagri Merkezine haber verildi.

Ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardim ekipleri yarali sürücülere ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Polis ve jandarma ekipleri bir baska kazanin yasanmamasi için olay yerinde güvenlik önlemi alirken, yarali sürücüler ambulanslarla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA