Battalgazi Belediyesi Personeline Yüzde 35 Indirim Firsati

Özel Malatya Yüzüncü Yil Okullari ile Battalgazi Belediyesi arasinda imzalanan protokol kapsaminda, belediye personeline "Anaokulu, Ilkokul ve Ortaokul" seviyelerinde yüzde 35 oraninda indirim saglanacak. Ayrica, belediye personelinin birinci derece yakinlari da bu indirimden faydalanabilecek.

Battalgazi Belediyesi Personeline Yüzde 35 Indirim Firsati
Bu özel indirim ve ödeme kolayliklari 10 Haziran 2024 ile 10 Haziran 2025 tarihleri arasinda geçerli olacak. Protokol sartlarina göre, indirimden yararlanmak isteyen Malatya Battalgazi Belediyesi Arslantepe Personel A.S., Battalgazi Insaat Taah. Hiz. Gida Yemek Tem. Rek. Teks. Tar. Turz. Asf. Mad Term. Enj. Ith. Ihr. Ve San. LTD. Sti. ve MORMAS Mobilya Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri A.S. personelinin dijital kimlik uygulamasi üzerinden üyelik durumlarini göstermeleri gerekiyor.

Battalgazi Belediyesi Insan Kaynaklari Müdürü Yusuf Büyük, protokol imza töreninde yaptigi konusmada, “Battalgazi Belediyesi personelinin ve ailelerinin egitim ihtiyaçlarini karsilamak adina Özel Malatya Yüzüncü Yil Okullari ile yaptigimiz bu anlasmadan büyük memnuniyet duyuyoruz. Egitim, toplumsal kalkinmanin en önemli unsurlarindan biridir ve çalisanlarimizin çocuklarina kaliteli bir egitim imkâni sunmak bizim için büyük bir mutluluk kaynagidir. Tüm personelimizi ve ailelerini bu firsattan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Özel Malatya Yüzüncü Yil Okullari ile Battalgazi Belediyesi arasinda imzalanan protokol, imza tarihinden itibaren bir yil boyunca geçerli olacak ve sürenin sonunda taraflarin memnuniyet degerlendirmesi yapilarak is birliginin devami veya sonlandirilmasi kararlastirilacak.
Kaynak: İHA