Ismail YK'dan Red Bull 60 Seconds'a Özel Alti Farkli Enstrümanli Performans

Red Bull, özgün müzik projesi Red Bull 60 Seconds ile müzikseverlerle bulusmaya devam ediyor. Sanatçilarin müzikal yeteneklerine odaklanilan Red Bull 60 Seconds’ta 2024 yilinin ilk konugu Ismail YK oldu. Ismail YK’nin keman, zurna, ut, kisa sap baglama, klavye ve darbuka ile 60 saniye içinde sergiledigi performans, Red Bull Türkiye’nin sosyal medya hesaplarinda dinleyicilerle bulustu.

Ismail YK'dan Red Bull 60 Seconds'a Özel Alti Farkli Enstrümanli Performans


Türkiye’nin yetenekli müzisyenlerinin yalnizca 60 saniye içinde; herhangi bir düzenleme ve efekt olmadan enstrümanlarini konusturdugu performanslarin yer aldigi Red Bull 60 Seconds basladi.

Red Bull 60 Seconds ile sanatçilar, alisik olmadiklari lokal müzik aletleri kullanarak gizli yeteneklerini ortaya çikariyor.

Red Bull 60 Seconds’ta 2024 yilinin ilk konugu, 2000’li yillara damga vuran; aranjör ve müzisyen Ismail YK oldu. 60 saniyelik zamana karsi yarisan ünlü sanatçi, keman, zurna, ut, kisa sap baglama, klavye ve darbuka ile özel bir solo performans ortaya koydu. Ismail YK’nin performansina, Red Bull’un Instagram ve TikTok hesaplarindan ulasilabilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA