Polis Bandosu Bayburt'ta Konser Verdi

Polis Akademisi Baskanligi tarafindan Türk Polis Teskilatinin 179’uncu kurulus yili etkinlikleri kapsaminda Bayburt’ta konser düzenlendi.

Polis Bandosu Bayburt'ta Konser Verdi
Polis Akademisi Bandosu, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda konser verdi. Yaklasik 2 saat süren konserde Türk Halk Müziginden, Türk Sanat Müzigine, Anadolu’nun her yöresinden birbirinden güzel parçalar emniyet mensubu polisler tarafindan seslendirildi. Konsere katilan il protokol üyeleri, Polis Meslek Egitim Merkezi ögrencileri ve vatandaslar söylenen parçalara hep bir agizdan eslik ettiler.

Salonu dolduranlara unutulmaz bir konser yasatan Polis Bandosu, konser sonunda büyük alkis topladi. Günün yorgunlugunu konserde unutan vatandaslar ise yerlerinde duramayip, adeta costular. Polis Meslek Egitim Merkezi ögrencileri de söylenen parçalara toplu bir sekilde eslik ederek alkislarla, isliklarla, telefon isiklariyla konsere renk kattilar.

Bando ekibinin konseri sonunda Zeybek, Ankara Havasi ve Kafkas halk oyunlari sergilendi.

Halk oyunlarinin ardindan orkestra mensuplarina plaketleri il protokol üyelerince sahnede verildi.

Plaket takdimi öncesi konusan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, "Üniformaya, vatanina, bayragina asik milletin çocuklari olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Allah ayaginiza tas degdirmesin. Sinirlarimiz bizim namusumuzdur. Sinirlarimizi Türk Silahli Kuvvetlerimiz korurken, yurt içinde de Türkiye Cumhuriyetinin vatandaslarimizin irzini, namusunu koruyan Polis Teskilatimiz var. Polis Teskilatimiz, 7 gün 24 saat sürekli görevde olarak hepimizin canini, malini koruyan bir kurum olarak hem görevini icra ediyor, hem de bu tür güzel programlar gerçeklestiriyor. Ben Emniyet Genel Müdürümüz, Polis Akademisi Baskanimiz basta olmak üzere burada bulunan bütün kardeslerimize Bayburt halki adina tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum" dedi.

Toplu hatira fotografi çekiminin ardindan son bulan konser programina Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Garnizon Komutani Topçu Albay Gürol Akkaya, Polis Akademisi Baskan Yardimcisi Fatih Inal, Bayburt Cumhuriyet Bassavcisi Huzeyfe Yücedag, Il Emniyet Müdürü Nihat Uzun, Il Jandarma Komutani Albay Dr. Talha Övet, Bayburt Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Ufuk Sami Günel, kurum müdürleri, akademisyenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA