Altunkaya Resim Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu

Yatirimlari, üretim ve istihdaminin yani sira gerçeklestirdigi ihracatiyla ülke ekonomisine büyük katkilar saglayan Altunkaya Sirketler Grubu gelecegin mimari olacak çocuklarda çevre ve doga bilincini asilamak için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsaminda bünyesinde çalisan personellerin çocuklarina yönelik düzenledigi resim yarismasinda doga, çevre ve temizligi konu alarak minik ressamlarin tuvallerine hayallerindeki dogayi ve temizligi resmettirdi.

Altunkaya Resim Yarismasinda Ödüller Sahiplerini Buldu
Altunkaya Sirketler Grubu tarafindan düzenlenen ‘Doga ve Çevre’ isimli resim yarismasi ile “Temiz Bir Çevre Resmediyorum ” isimli Resim yarismasinda dereceye girenler ödüllendirildi. Ögrencilere ödülleri Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya tarafindan takdim edildi.

Altunkaya Sirketler Grubu bünyesinde çalisanlarinin çocuklarina yönelik düzenlenen yarismada çevre temizligine arttirmak amaciyla ‘Doga ve Çevre’ isimli resim yarismasi ile Ögrencilerde Çevre temizligi arttirmak adina “Temiz Bir Çevre Resmediyorum” konulari baz alindi. Birincisi bu yil gerçeklestirilen ve önümüzdeki yillardan itibaren ulusal düzeye tasinmasi hedeflenen resim yarismasina ilkokul ve ortaokul ögrencileri katildi.

Yarismaya katilan eserler, seçici kurul tarafindan degerlendirildi. Resim Yarismasinda Ilkokul ve Ortaokul kategorisinde 6. Sinif ögrencisi Dila Avci birinci, 7.Sinif Ögrencisi Özüm Günes Eroglu ikinci, 4.Sinif ögrencisi Hiranur Dogan üçüncü oldu.

Altunkaya Resim yarismasi geleneksellestirilerek Türkiye geneline yayginlastirilacak

“Temiz Bir Çevre Resmediyorum” isimli Resim yarismasina ise 8-12 yas araligindaki 400 ögrenci katilim sagladi. Dereceye giren ögrencilere ödülleri Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Baskani Mahsum Altunkaya düzenlenen törenle verildi.

Tüm yarismacilara katilimlarindan ötürü tesekkür eden Baskan Mahsun Altunkaya, dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. Resim Yarismasinda birinci olan eser sahibi Dila Avci’ya Tablet, ikinci olan eser sahibi Özüm Günes Eroglu’na Bisiklet, üçüncü olan eser sahibi Hinarun Dogan’a bluetooth kulaklik hediye edildi. Baskan Mahsum Altunkaya, ödül alan ögrencileri kutlayarak basarilarinin devamini dilerken önümüzdeki süreçte bu yarismanin yerel, bölgesel ve ulusal düzeylere çikarilacagini ve Türkiye genelinde gerçeklestirilmesinin planlandigini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA