Okuma Yazma Hayaline Kavustu

Çayirova’da çesitli sebeplerle okuma yazma ögrenemeyen vatandaslar Bilgievleri’nde açilan kurslara katiliyor. Kursiyerlerden Yildiz Biçeryen, "Kendimizi ifade edebiliyoruz. Hep böyle bir hayalim vardi" dedi.

Okuma Yazma Hayaline Kavustu
Çayirova Belediyesi Bilgievleri’nde uzman egitmenler tarafindan verilen okuma yazma egitimleri sayesinde vatandaslar kendilerini daha güzel ve basarili sekilde ifade etme sansina erisiyor. Okuma yazma bilmedikleri için günlük hayatta birçok zorlukla karsilasan kursiyerler, burada aldiklari egitim sayesinde bu zorluklarin üstesinden gelmeyi basariyor. Çayirova Belediyesi’nin tüm Bilgievleri’nde yer alan okuma yazma kurslarinda faydalanmak isteyen ilçe sakinlerinin, ikamet ettikleri mahalledeki Bilgievi’ne basvurmalari gerekiyor.

"Hayalim vardi"

Çayirova Belediyesi Emek Mahallesi Bilgievi’nde okuma yazma kurslarina katilan kursiyerlerden Yildiz Biçeryen, "Çayirova’ya yeni geldim. Okuma yazma hiç bilmiyordum, hiç harfleri bile tanimiyordum. Arkadaslarim beni buraya yönlendirdi ve buradaki kursa geldim. Çok da memnun kaldim, hocamizdan çok memnunuz sag olsun, bize çok sey ögretti. Devletimizden Allah razi olsun. Çayirova Belediyesi bize bu imkani sundu. Biz de bu sayede kendimizi gelistirdik. Kendimizi ifade edebiliyoruz. Hep böyle bir hayalim vardi" dedi.

Kaynak: İHA