Medical Point'te 19 Mayis Coskusu

Izmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Spor Kulübü ‘Medical Point Run’ 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlamak için bir araya geldi. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Vekili Veysi Kubba, “Medical Point Ailesi olarak spora ve sporcuya verdigimiz destek devam edecek” dedi.

Medical Point'te 19 Mayis Coskusu
Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Medical Point Hastanesi’nin bahçesinde düzenlenen etkinlik, fonksiyonel egzersizle basladi.

Sporcular, zumba ve yoga yapti. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Vekili Veysi Kubba, sporun toplum sagligi üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapti. Veysi Kubba, “Medical Point Ailesi olarak, spora verdigimiz deger çok kiymetli. Çocuklarimizin küçük yaslardan itibaren kötü aliskanliklardan uzaklasarak spora tesvik edilmesini çok önemsiyoruz. Türkiye’nin en önemli spor kulüpleriyle is birlikleri yapiyor, sporcularimizin sagligini çok önemsiyoruz. Kisa sürede kurulan Medical Point Run Kosu Kulübü, çok basarili islere imza atiyor. Kentin ve Türkiye’nin en önemli maratonlarina katiliyor, ter döküyor” ifadelerini kullandi.

“Her zaman destekleyecegiz”

Spora olan desteklerinin artacagini ifade eden Veysi Kubba, “Spor, sadece fiziksel saglik için degil, ayni zamanda ruhsal saglik ve sosyal baglarin güçlenmesi için de çok önemlidir. Bu yüzden çalisanlarimizi ve sporcularimizi her zaman destekleyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA