Kan donduran olay! Diri diri mezara gömüldü

Moldova'da yaşanan bir olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Ülke basınında yer alan haberlere göre Moldova polisi, bir cinayet olayını araştırmak üzere gittiği olay yerinde çok daha korkunç bir durumla karşılaştı. İşte diri diri gömülen bir kişiye ulaşan polislerin yaşadığı şoke eden olayda tüm detaylar…

Kan donduran olay! Diri diri mezara gömüldüMoldova'daki bir cinayet vakasının altından çok daha korkunç olay çıktı. Ülke basınında yer alan haberlere göre olay şöyle gelişti.

Moldova polisi, 74 yaşındaki bir kadının pazartesi günü bir akrabası tarafından kendi evinde ölü bulunmasının ardından soruşturma başlattı.

Kan donduran olay! Diri diri mezara gömüldü

Polis, kadının ölümüyle ilgili bir şüpheliyi tutuklamalarının ardından şüphelinin köydeki evini aramaya başladı. Tam bu sırada yakınlardan gelen yardım çığlıkları, ekipleri harekete geçirdi. Seslerin geldiği yeri kazmaya başlayan yetkililer, yaşlı bir adamın kilitlendiği derme çatma bir mezarın girişine ulaştı.

Kan donduran olay! Diri diri mezara gömüldü

Mezar girişini kazan polisler, yerin altında dört gün boyunca diri diri gömülü kalan 62 yaşındaki bir adama ulaştı.

Adamın bilincinin yerinde olduğu ve boynunda bir yara olduğu belirtildi.

Yapılan araştırmanın ardından yaşlı adamı gömen kişinin, yaşlı kadının cinayetinden sorumlu olan kişiyle aynı olduğu anlaşıldı. Teknik, Kriminal ve Adli İncelemeler Merkezi uzmanları, öldürülen kadının fiziksel saldırıya uğrayarak ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybettiğini tespit etti. Yetkililer kısa süre içinde kadının 18 yaşındaki bir akrabasını cinayet şüphelisi olarak belirledi.

Kan donduran olay! Diri diri mezara gömüldü

Şüphelinin kendi evinde sarhoş bir halde bulunduğu bildirildi. Polis sorgusu sırasında kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği bildirildi.

Yerin altından çıkarılan adam ise polise, bu gençle birlikte alkol aldıklarını ve tartışmaya başladıklarını söyledi. Şüphelinin daha sonra adama bıçakla saldırdığı, ardından bodruma kilitleyerek diri diri gömdüğü ve girişi toprakla kapattığı iddia edildi.