Duraklar Aile Sagligi Merkezi Açildi

DÜZCE – Düzce’nin Duraklar köyünde Saglik Bakanligi tarafindan yapimi tamamlanan aile sagligi merkezinin açilisi yapildi.

Duraklar Aile Sagligi Merkezi Açildi
Düzce’nin Duraklar köyünde yapimi tamamlanan 3 doktorlu Aile Sagligi Merkezi hizmete açildi. Açilisa Vali Selçuk Aslan, AK Parti Genel Merkez Kadin Kollari Baskani ve Düzce Milletvekili Ayse Kesir, Saglik Müdür Yasin Yilmaz, protokol üyeleri ve vatandaslar katildi.

Vali Selçuk Aslan saglik yatirimlarinin devam ettigini isaret ederek "Duraklar köyü aile sagligi merkezimizi hizmete aliyoruz. Fiziki kapasitesi itibariyle, gelecege dönük 3 aile hekimligi olarak planlandi. Düzce’de birçok saglik yatirimi ard arda hizmete girdi. Hiz kesmeden saglik yatirimlarimiz devam etmekte" diye konustu.

Milletvekili Ayse Kesir ise "Saglik yatirimlarimiz devam ediyor. Insaati devam eden yatirimlarimizda var, onlarinda açilisinda da birlikte olacagiz. Bir söz vardir Allah eksikligini göstermesin ama muhtaçta etmesin diye. Aile sagligi merkezi bölgemize hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.

Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz’da Duraklar aile sagligi merkezinin eski bir binada hizmet ettigini belirterek “Saglik Bakanligimiz tarafindan Durak köyünde daha modern daha kullanisli yeni bir bina yapma ihtiyaci hasil oldu. Düzce’de 8 noktada insaatlarimiz devam ediyor. Onlarinda açilislarini yapmak nasip olur. Saglikli günlerle ihtiyaç olmamasi dilegiyle hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Açilis konusmalarinin ardindan, dualar ile Aile Sagligi Merkezi hizmete açildi.
Kaynak: İHA