Bozdoganli Minikler Trafik Kurallarini Ögrendi

Aydin’in Bozdogan ilçesinde gerçeklestirilen egitimlerde ilkokul ögrencileri trafik kurallarini ögrendi.

Bozdoganli Minikler Trafik Kurallarini Ögrendi


Aydin Il Jandarma Komutanligi koordinesinde il genelinde ilkokul ögrencilerine yönelik gerçeklestirilen trafik egitimleri araliksiz devam ediyor. Bu çerçevede Bozdogan ilçesinde de jandarma trafik ekiplerince ilkokul ögrencilerine trafik egitimi verildi.

Haydere Ilkokulu ve Haydere Ortaokulu’nu ziyaret eden ekiplere, ögrencilere trafik kurallarini anlatti. "Trafik Kurallarini Ögreniyoruz, Trafikte Güvende Kaliyoruz" mottosuyla ögrencilere önce yaya egitimi, genel trafik kurallari, okul servislerinde inme ve binme kurallari, bisiklet binme kurallari, oyun oynayacak ve oynanmayacak yerler, araçlarda emniyet kemeri kullanmanin önemi, trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzi konularinda egitim ve seminer verildi.



Konu ile ilgili Bozdogan Kaymakamligi’ndan yapilan paylasimda "Ilçe Jandarma Komutanligi Trafik Timlerimizce ilçemiz Haydere Ilkokulu ve Haydere Ortaokulu’nda ögrenim gören ögrenci ve velilerimize yönelik trafik kurallari konularinda egitim ve seminer verildi" ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA