Atasehir'de Direksiyon Basinda Kalp Krizi Geçiren Soför Ortaligi Birbirine Katti

Atasehir’de direksiyon basinda kalp krizi geçiren tir soförü, bir araca ve dükkanlara çarparak durabildi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken, araçlarda ve dükkanlarda maddi hasar meydana geldi.

Atasehir'de Direksiyon Basinda Kalp Krizi Geçiren Soför Ortaligi Birbirine Katti
Olay, Atasehir ilçesi Dursunbey Caddesi üzerinde saat 09.00 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, 34 UV 8010 plakali tir, soförü Sedat Mengi’nin direksiyon basindayken kalp krizi geçirip direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce park halindeki Adem Keskin’e ait Volkswagen marka 34 BZD 404 plakali araca, ardindan da cadde üzerindeki dükkanlara çarparak durabildi. Yasanilan olayda ölen veya yaralanan olmadi. Çevredeki vatandaslar tarafindan saglik ekiplerine haber verildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri kalp krizi geçirdigini söyleyen tir soförünü hastaneye kaldirdi. Tiri olay yerinden kaldirmak için gelen araç sahipleri ile dükkan sahipleri arasinda tartisma çikti. Polis ekipleri tartismaya müdahale ederken, olayla ilgili de inceleme baslatti.
Kaynak: İHA