Antalya'da Otomobil Yangininda Hayatini Kaybeden Polonyali Turistlerin Kimlikleri Belli Oldu

Antalya’nin Alanya ilçesinde refüje çarparak takla attiktan sonra alev alev yanan otomobilde hayatini kaybeden Polonyali turistlerin kimlikleri belli oldu.

Antalya'da Otomobil Yangininda Hayatini Kaybeden Polonyali Turistlerin Kimlikleri Belli Oldu
Kaza, aksam saatlerinde Yesilöz Mahallesi Aydap Mevkii’nde meydana geldi. Polonyali turistlerin içinde bulundugu 07 BHY 934 plakali araç önce refüje çarpip takla atti, ardindan da alevlere kapildi. Araçtan çikamayan sürücü ve yanindaki kadin yolcu feci sekilde yanarak hayatini kaybetti. Yangin sonucunda itfaiye ekipleri tarafindan yangin söndürülürken, araç küle döndü.

Kazada hayatini kaybeden Polonyali turistlerin kimlikleri de belli oldu. Araci Zbigniew Piotr Kurzepa’nin (59) kullandigi ögrenilirken, yanindaki yolcunun Magdalena Maria Kulik (47) oldugu belirlendi.

Öte yandan araç takla attiktan sonra tekerlekleri üzerine düserken, çevredeki vatandaslarin kazayi görüp yardima kostugu ögrenildi. Turistlerin araçtan çikmak için kapiyi açtiklari anda büyük bir patlama yasandigi ve aracin alev aldigi ögrenildi. Gövdesinin yarisi disarida bulunan yasli sürücü, patlamanin siddetiyle soka girerken, yardima giden vatandaslarin alevler nedeniyle araca yaklasamadiklari ögrenildi.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA