Mudanya Belediye Meclisi'nden Pazar Yeri Karari

Mudanya Belediyesi Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisi’nda Mudanya Dolgu Alani’nda bulunan Kapali Pazar Yeri’nin yeniden kullanima açilmasi oy birligi ile kabul edildi.

Mudanya Belediye Meclisi'nden Pazar Yeri Karari
Mudanya Belediyesi Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisi 2’nci oturumu Tirilye Kültür Merkezi’nde Belediye Baskani Deniz Dalgiç baskanliginda gerçeklestirildi.

4 gündem ve 3 gündem disi maddenin karara baglandigi toplantida, 2019 yilinda kapatilan Dolgu Alani’nda bulunan Kapali Pazar Yeri’nin yeniden kullanima açilmasi oy birligi ile kabul edildi. Baskan Dalgiç, nihai hedeflerinin her yerden kolayca ulasilabilecek ve haftanin yedi günü çalisan bir pazar yeri açmak oldugunu belirterek, “Önümüzdeki süreçte kentsel dönüsüm ile beraber Mudanya’nin merkezi bir noktasinda yeni bir kapali pazar yeri yapmayi planliyoruz” dedi.

“Mudanya’ya yakisir bir belediye binasi yapacagiz”

Meclis toplantisinda eski belediye binasinin riskli ve çürük oldugunu belirten Dalgiç, ilk firsatta binayi yikarak, güzel ve Mudanya’ya yakisir bir bina yapmak istediklerini söyledi.

Göreve geldigi ilk günden itibaren kullanmadigi iki adet makam aracini da satisa çikarmak istedigini ifade eden Dalgiç, mali açidan zor durumda olduklarini, ancak bu zorluklari iyi bir finansman modeli ile asacaklarini söyledi.

Toplantida ayrica Iller Bankasi’ndan kredi çekilmesi için Belediye Baskani Deniz Dalgiç’a yetki verildi.

Kaynak: İHA