GTB Heyeti TOBB 80. Genel Kuruluna Katildi

Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu, Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci ve TOBB delegesi meclis üyeleri, Ankara’da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katildi.

GTB Heyeti TOBB 80. Genel Kuruluna Katildi
TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nun ev sahipliginde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen TOBB 80. Genel Kuruluna, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konsey Baskanlari, Oda/Borsa Baskanlari, TOBB Delegeleri ve çok sayida davetli katildi.

TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Genel Kurul konusmasinda yil boyunca gerçeklestirdikleri faaliyetlere ve is dünyasinin gündemindeki konulara dikkat çekti.

Türkiye’nin genel ve yerel seçimleri, kendine yakisir bir demokratik olgunlukla, sükûnet ve suhuletle tamamlayarak, bu süreci geride biraktigini hatirlatan Hisarciklioglu, konusmasinda önümüzdeki 4 yillik seçimsiz dönemin, ekonomideki sorunlarin çözülmesi ve yapisal reform atesinin yeniden canlanmasi için önemli bir firsat oldugunu dile getirdi.

Hizmet seref belgesi töreni

TOBB Genel Kurulu kapsaminda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Ticaret Bakani Ömer Bolat’in katilimlariyla, TOBB delegesi olarak 10, 20, 30 ve 40 yilini dolduran üyelere hizmet seref belgesi takdim töreni gerçeklestirildi.

TOBB Ikiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen törende, GTB Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mustafa Kara’ya Hizmet Seref Belgesini Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan verdi.

Genel Kurul’a GTB Meclis Üyeleri ve TOBB Delegeleri katilim sagladi.
Kaynak: İHA