Dalaman'da Engelliler Haftasi'nda Ögrenciler Engel Tanimadi

Engelliler Haftasi nedeni ile Dalaman Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu’nun düzenledigi etkinlikte engelli ögrencilerin performanslari ayakta alkislandi.

Dalaman'da Engelliler Haftasi'nda Ögrenciler Engel Tanimadi
Engelli bireylerin yasadiklari sorunlara dikkat çekmek ve farkindalik olusturmak amaci ile her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda belirlenen Engelliler Haftasi, Dalaman’da anlamli bir etkinlikle taçlandirildi. Dalaman Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Mehmet Akif Ersoy Ilkokulu is birligiyle düzenlenen etkinlikte, engelli ögrenciler tarafindan hazirlanan gösteriler izleyicilerden büyük takdir topladi.

Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta’nin da katilim gösterdigi programda, ögrencilerin sundugu çesitli gösteriler büyük begeni ile izlendi.

Kaymakam Yakuta, etkinlik ile ilgili olarak yaptigi açiklamada, engelli bireylerin toplumsal yasama entegrasyonunun önemine vurgu yaparken, “Engelli vatandaslarimizin toplumsal yasamdan kopmadan hayatlarini sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmeleri, saglik, egitim, ulasim ve rehabilitasyon basta olmak üzere tüm ihtiyaçlarinin karsilanmasi hepimizin ortak görevidir” dedi.

Kaynak: İHA