Yenilikçi Konseptlerle Gelecegin Yapi Dünyasini Sekillendiriyorlar

Adana’da faaliyet gösteren Bakiz Insaat, yaptigi projelerle gelecegin yapi dünyasini yenilikçi konseptlerle sekillendiriyor.

Yenilikçi Konseptlerle Gelecegin Yapi Dünyasini Sekillendiriyorlar
Türkiye’nin en önemli kentlerinden Adana’da insaata uzun yillardir yön veren firmalar arasinda olan Turgay Canver ve kizi Begüm Canver’in sahibi oldugu Bakiz Insaat, gelecegin yapi dünyasi için, yenilikçi konseptleri kusursuz uygulamalarla bulusturuyor.

Ihlas Haber Ajansi’na konusan firma sahibi Turgay Canver, “Sürdürülebilirlik, enerji verimliligi ve kullanici dostu tasarimlar, yapilarin temel öncelikleri arasinda yer aliyor. Bakiz Insaat, bu vizyonuyla modern mimari anlayisini, teknolojik yeniliklerle birlestirerek, gelecek nesillere ilham veren projelere imza atiyor” dedi.

Begüm Canver ise projelerini fark olusturan mimari dokunuslar ile tasarladiklarini vurgulayarak, “Projelerimizde yenilikçi mimariye yer verirken her detayi titizlikle planliyoruz. Bütün projelerimizde fark olusturan yapilar üretildigi gibi bundan sonra yapacagimiz projelerimizde de ayni sekilde ilerleyecegiz fark olusturan mimari tasarimlari kalite ve konfor ile bulusturacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA