Baskan Gürel Anneler Günü'nü Dolu Dolu Kutladi

Yalova Belediye Baskani Mehmet Gürel, Anneler Günü dolayisiyla bir dizi programa katildi. Ilk olarak sehit annelerini ziyaret eden Baskan Gürel, huzurevi sakinlerini ardindan Ugur Mumcu Kültür Sanat Merkezi önünde Yalovali anneler ile bulustu.

Baskan Gürel Anneler Günü'nü Dolu Dolu Kutladi
Ilk ziyaretini sehit Murat Dogan’in annesi Saime Sevgi Yaren’e gerçeklestiren Baskan Gürel, ardindan diger sehidimiz Nizamettin Özbek’in esi Abide Özbek ve kayinvalidesi Gül Abaci’yi ziyaret etti. Her iki ziyarette sehit yakinlarinin Anneler Günü’nü kutlayan Baskan Gürel’e esi Berrin Sorucu Gürel ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Yalova Subesi Baskani Özcan Ila da eslik etti. Baskan Gürel, ziyaretlerinde her iki sehit ailesine de çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Yapilan ziyaretlerin ardindan Yalova Belediyesi tarafindan Ugur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde kurulan standa geçen Baskan Gürel, burada Yalovali annelerin Anneler Günü’nü kutladi ve çiçek hediye etti. Burada vatandaslarla da sohbet ederek fotograf çekilme taleplerini de kirmadi.

Son olarak Yalova Huzurevi sakinlerine ziyaret gerçeklestiren Baskan Gürel ve esi Berrin Sorucu Gürel, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevinde ikamet eden annelerin Anneler Günü’nü kutlayan çiçek ve hediye takdiminde bulunan Baskan Gürel’e, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin de eslik etti. Huzurevi sakinleri tarafindan yapilan el sanatlari ve tasarim atölyelerini de gezen Baskan Gürel, Yalova Belediyesi olarak her zaman Huzurevi sakinlerinin yanlarinda olduklarini belirtti.

Baskan Gürel, tüm annelere hitaben yaptigi konusmasinda, “Bizler, sizlerin toplumsal hizmetkâriniz. Sizlerin emrindeyiz. Sizler sayesinde bu koltuklarda oturuyoruz. Her zaman sizlerin yanindayiz. Annelerimizin degerini daha çok bilmemiz lazim. Önce annemin ve esimin anneler gününü kutluyorum. Insallah annelerimizin emeklerine layik insanlar olabiliriz. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA