Sancaktepe'de Anneler Çocuklariyla Müzik Ve Eglenceye Doydu

Sancaktepe Belediyesi, Anneler Günü’ne özel eglenceli bir program gerçeklestirdi. Programa katilan anneler, Komedyen Gözde Nevk ile güldü, sarkici Azra Sevindi ile ise müzige doydu.

Sancaktepe'de Anneler Çocuklariyla Müzik Ve Eglenceye Doydu
Sancaktepe Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, Anneler Günü’ne özel Aydos Millet Bahçesi’nde etkinlik düzenledi.

Etkinlige, Sancaktepe Belediye Baskani Alper Yegin ve çok sayida vatandas katildi.

Komedyen Gözde Nevk ile kahkaha dolu anlar geçiren anneler, sarkici Azra Sevindi ile de müzige doydu. Programda, çocuklara özel atölyeler de yer aldi. Etkinlikte hem anneler hem çocuklar doyasiya eglendi.

Sancaktepe Belediye Baskani Alper Yegin, "Bugün bizim için çok özel, anlamli bir gün. 12 Mayis Anneler Günü. Burada da çokça annemiz var. Öncelikle öncelikle annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Çok kiymetli annelerimize Allah uzun ömürler versin. Çocuklarina, sevdiklerine bir ömür boyu mutlu bir sekilde yan yana olabilme imkani Allah nasip etsin annelerimize. Tabii bu süreçlerde önemli etkinlikler yaparak sizlerle bir araya gelip hem toplumumuzun hem Sancaktepe’deki komsularimizin bir araya gelmelerini, dayanismalarini, kaynasmalarini saglamaya çalisiyoruz. Daha fazla etkinlikler yapacagiz. Önemli günlerde, haftalarda, resmi bayramlarimizda, dini bayramlarimizda bir araya gelecegiz. Sancaktepe’deki komsuluk hukukumuzu, hemseriligimizi, dostlugumuzu daha fazla pekistirecegiz. Bundan sonra daha fazla hissedeceginiz bir Sancaktepe Belediyesi olacak. Halkimizin emrinde olacagiz. Gece gündüz yirmi dört saat halkimizin mutlulugu, huzuru için sizler için çalisacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA