Modifiyeli Araçlar Güzellik Ve Ses Için Yaristi

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde modifiyeli araçlar, desibel ve güzellik yarismasi için yaristi. Sahil alani dolduran 650 araç, yeri gögü inletti.

Modifiyeli Araçlar Güzellik Ve Ses Için Yaristi
Süleymanpasa sahil dolgun alanda Tekirdag Motor Sporlari Dernegi tarafindan düzenlenen, modifiyeli araç etkinligine yaklasik 650 modifiyeli araç katildi.

Süleymanpasa Belediyesi tarafindan desteklenen etkinlikte, desibel ve güzellik yarismasi düzenlendi.

Gün boyu süren yarismalarda araçlar sehirde adeta yeri gögü inletti. Yarisma sonucunda dereceye giren araç sahiplerine kupa ve çesitli plaketler verildi.

Vatandaslarda yarismalara yogun ilgi göstererek renk renk araçlarla fotograf çekildi. Modifiyeli araçlar dron ile görüntülendi.

Tekirdag Motor Sporlari Dernegi Baskani Erkan Yavas, gazetecilere yaptigi açiklamada, birçok ilden modifiye araç tutkunu vatandasin etkinlikte bir araya geldigini ifade ederek, katilimin oldukça yogun oldugunu ve organizasyona olan ilginin her sene arttigini söyledi.

Yavas açiklamasinda, "Bu sene farkli oldu. Araç katilimi çok yüksek. Türkiye’nin 35 ilinden araç katilimi oldu. 650 araç ile rekor kirildi. Normalde 450 araç oluyordu. Bu yil 650 araç aldik" dedi.

Kaynak: İHA