Bir Annenin Basari Hikayesi Açiklamasi 41 Yasindan Sonra Taki Yapmayi Ögrenerek, Kendi Is Yerini Açti

Kayseri’de yasayan 2 çocuk annesi Hacer Nur Sigirci, Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S.’de (KAYMEK) 41 yasindan sonra aldigi egitimle kendi is yerini açti.

Bir Annenin Basari Hikayesi Açiklamasi 41 Yasindan Sonra Taki Yapmayi Ögrenerek, Kendi Is Yerini Açti
Kayseri’de yasayan 2 çocuk annesi Hacer Nur Sigirci, Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde yer alan KAYMEK’in kurslarina giderek, 41 yasindan sonra taki yapmayi ögrendi. Hacer Nur Sigirci, KAYMEK kurslarinda egitim alarak, hayatina yön vererek, kendi is yerini açti. Basari hikayesini anlatan Hacer Nur Sigirci, “Ev hanimiyim ama yeni dükkân açtim. Dogal tas, tespih ve gümüs üzerine. Türk Dili Edebiyati mezunuyum. Zaten kurslar gitmeyi seven, kendini gelistirmeyi seven birisiyim” dedi.



“Biz orada hayallerimizi paylastik”

KAYMEK’in kalitesine vurgu yapan Sigirci, "KAYMEK’e gelme serüvenimde uzun süredir taslarla ilgileniyordum, bunu takiya, sanata dönüstürmek eksigim vardi, arastirdim, evime çok yakin bir sekilde nasil gidebilirim derken bunu KAYMEK’te gördüm. KAYMEK’in kaliteli olusunu biliyordum. Alaninda çok profesyonel olan hocamdan, arkadaslarimdan çok memnun kaldim. Halen KAYMEK ögrencisiyim, hem kursuma hem de dükkânima geliyorum. Biz orayi artik abla, kardes gibi görüyorum, biz orada hayallerimizi paylastik. Dogal tas önce merakla basladi, daha sonra bunu ise döktüm. Ücretsiz alabileceginiz, herkesin evine, semtine yakin, profesyonel alabileceginiz kurslara herkes gitsin. Sertifikasini alsin, ev hanimlari evlerinde durmasinlar, bir seyler üretsinler, insanlar tanisinlar” diye konustu.



“Ayagimiza hizmeti getirdi desek yeridir”

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a vatandaslara böyle bir hizmet vermesinden dolayi tesekkürlerini dile getiren Sigirci; “Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç’a tesekkür ediyorum. O bu imkânlari saglamasa biz bu kurslari göremezdik. Ayagimiza hizmeti getirdi desek yeridir” dedi.

Kaynak: İHA