Baskan Yilmaz, Bursali Kadin Muhtarlarla Bulustu

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Anneler Günü vesilesiyle kadin muhtarlarla bulustu.

Baskan Yilmaz, Bursali Kadin Muhtarlarla Bulustu
Kaplikaya Sosyal Tesisleri’nde gerçeklestirilen programa Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’in yani sira AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve Emel Gözükara Durmaz, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Imren Çavusoglu, Yildirim Ilçe Kadin Kollari Baskani Fatma Zehra Yekeler ve kadin muhtarlar katildi.

Muhtarlarla istisarelerde bulunan Baskan Yilmaz, belediye ile vatandaslar arasinda köprü vazifesi gören demokrasinin yerel taslarindan olan muhtarlari tebrik etti. Organizasyon kapsaminda kadinlarin anneler gününü kutlayan Baskan Oktay Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak yaptigimiz ve yapacagimiz her proje, yatirim ve hizmette kadinlarimizin azminden ve gücünden yararlaniyoruz” dedi.

Anneligin en yüce makam oldugunu vurgulayan Baskan Oktay Yilmaz, “Bizler degerli ve kutsal olana ‘ana’ diyen bir medeniyetin temsilcileriyiz. Vatanimizi ‘ana’ olarak görürüz, bizleri doyuran topraga ‘ana’ deriz. Türkülerimizde, atasözlerimizde hep analigin kutsalligi islenmistir. Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayaginin altindadir’ diye buyurmustur. Annelerimiz bas tacimizdir. Basta sehit anneleri ve esleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konustu.

Program, hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA