Haber Arşivi

Ucuz Günes Gözlügü, Gözlerde Kalici Hasar Birakabilir

Sahte günes gözlüklerinin göz sagligina kalici hasar verebilecegini belirten Göz Hastaliklari ve Sagligi Uzmani Op. Dr. Ömer Faruk Tabar, ancak günes gözlügü kullanmayanlarin ise 40’li yaslarda katarakt olusabildigini söyledi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:42:25

Güçlü Anneler MUDAS'ta Toplandi

2020 yilinda kurulmasina ragmen Mudanya Güçlü Kadinlar Toplulugu Çalisma Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi, birçok konuda yaptigi etkinlikler ve yardimlasma konusunda gerçeklestirdigi çalismalar ile takdir topluyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:41:56

Iki Kisi Arasindaki Kavga Kamerada

Bursa’da iki kisi arasinda çikan kavga cep telefon kamerasina yansidi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:41:55

Baskan Ahmet Akin, Anneler Günü'nü Kutladi

Anneler Günü dolayisiyla esi Arbil Akin ile birlikte Türk Anneler Dernegi Balikesir Sube Baskani Zekiye Seferbey ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, “Anne yoksunlugunu çok iyi bilen biri olarak tüm evlatlara annelerinin kiymetini bilmesini ve onlara bol bol sarilmasini nasihat ediyorum” dedi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:41:54

Kızılcık Şerbeti'nde şok veda!

Kızılcık Şerbeti'nde işler iyice karışıyor. Yeni bölümlerde karakterlerin hayatlarında büyük değişimler yaşanacak. İzleyiciler, karakterlerin karşı karşıya geleceği ve ilişkilerin sınırlarının zorlanacağı sahnelerle dolu bir yolculuğa çıkacaklar. Ancak, izleyicilerin dikkatini çeken ve giderek canını sıkmaya başlayan belirli bir detay var. Özellikle dizide ortaya çıkacak krizlerin, dizinin kaderini değiştirebileceği düşünülüyor. İşte yeni bölüme dair detaylar haberimizde...

12 Mayıs 2024 Pazar   09:41:54

'EGIAD 10. Ticaret Köprüsü' Ile Is Dünyasi Networking Saglayacak

Örnek teskil eden etkinlikler arasinda yer alan EGIAD Ticaret Köprüsü, 10’uncu kez is dünyasini biraraya getiriyor. EGIAD-Ege Genç Is Insanlari Dernegi üyelerinin temel beklentilerinden biri olan Is Aglarini (networking) kurmak ve genisletmek amaciyla olusturulan söz konusu etkinlige bu kez de 100’e yakin is insani katiliyor. Çok sayida üyenin yer aldigi etkinlik sayesinde bugüne kadar binin üzerinde is insani birbirine networking anlaminda temas etmis olurken, EGIAD çatisi altinda is dünyasi birlesmis olacak.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:39:51

Bursa'da Aç Kalan Domuz Sürüsü Sehre Indi, Vatandaslar Kovaladi

Bursa’da aç kalan domuz sürüsü sehir merkezine inerken gören vatandaslar domuzlari tekrar ormanlik alana kovaladi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:39:50

Anneleri Maganda Kursunuyla Ölen Kardeslerin En Aci Anneler Günü

Adana’da 8 gün önce anneleri maganda kursunuyla hayatini kaybeden kardesler, mezar basina gidip Anneler Günü’nü kutladi. Annesini kaybeden hukuk fakültesi ögrencisi Burak, “Ben annesiz kaldim. Baskalari annesiz kalmasin. Bu konuyla ilgili lütfen gerekenler yapilsin süpheliler bulunsun” dedi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:39:49

Şarkıcı Buray zor anlarını anlattı!

A PARA'DA Sinan Özedincik ve Merve Yurtyapan'ın sunumuyla yayınlanan Biz Bize programına Buray konuk oldu. Ünlü şarkıcı, yurt dışı gezilerindeki zor anlarını şöyle anlattı: "61 ülkeye gittim. Korkusuzca Avrupa'nın çok yerini gezdim. Bolivya'da 5 bin metrede uyuduk, ölümden döndük. Oksijen az olduğu için darmadağın olduk. İlaçlarımız olmasa hayatımızı kaybedebilirdik."

12 Mayıs 2024 Pazar   09:31:17

Evinde Anne, Tezgahta Tatlici, Is Yerinde Patron

Adana’da 3 çocuk annesi tatlici, hem evlatlarina vakit ayiriyor, hem tezgahin basina geçtiginde tatlicilik yapiyor, hem de 18 kisiye istihdam saglayarak kadinlarin her isi yapabilecegini gösteriyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:30:43

Saglik Çalisanlarindan Terör, Isgal Ve Soykirima Karsi Sessiz Yürüyüs

Saglik çalisanlarinin Filistin’de yasanan terör, isgal ve soykirima yönelik haftalardir sürdürdügü sessiz yürüyüsleri ve protestolari bu hafta da devam etti.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:29:09

Depremzede Anne Açiklamasi 'Ben Onlara Sevgimi Gösterdim Onlar Da Bana'

Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerde 3 çocugunun hayatini kaybettigini söyleyen depremzede anne, “Asla küs yatmazdim. Deprem gecemiz daha da farkliydi. Son gecemiz oldugundan midir bilmiyorum daha da güzeldi. Ölümlü dünya kimseyle küs ölmek istemedim, özellikle de evlatlarimla. Ben onlara sevgimi gösterdim onlar da bana gösterdiler” dedi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:28:38

Yazin Serin Kisin Sicak Tutan Buldan Bezine Ilgi Her Geçen Gün Artiyor

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan’in himayesinde hazirlanan ‘Türkiye Dokuma Atlasinda yer alan ‘Buldan bezine’ ilgi her geçen gün artiyor. Hiç bir kimyasal kullanilmayan dogal boyali dokumasiyla dikkat çeken Buldan bezi, geçmiste sadece yazlik giyimde tercih edilirken simdilerde ise hem kislik giyim hem de ev tekstilinin gözdesi oldu.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:27:04

Kartal'da Bu Yil Anneler Günü Senliklerle Kutlandi

Kartal Belediyesi, ‘Baharin Gelisi Annelerin Gülüsüyle Güzel’ sloganiyla Anneler Günü’nü senlik havasinda ve tüm güne yayilan farkli ve renkli etkinliklerle kutladi. Neyzen Tevfik Meydaninda kurulan alanda ayni zamanda kadinlarin ürettikleri ele emegi ürünler de satildi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:26:33

Oyunculuktan önceki mesleği şaşırttı!

Ünlü oyuncu Pelin Akil'in oyunculuktan önce hosteslik yaptığı ortaya çıktı. Küçük yaştan itibaren çalıştığını söyleyen Akil, " Hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Sadece oyunculuk yapmadım. Daha öncesi de var. Çok küçük yaşta kendi yaptığım takıları satıyordum. Sonra bir hava yolu şirketinde hosteslik de yaptım. Hatta annem o döneme ait eşyalarımı hâlâ saklıyor" dedi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:26:00

Dünya Sampiyonu Muay Thai Sporcular Anneleriyle Müsabakalara Hazirlaniyor

İçel’in Silifke ilçesinde iki dünya sampiyonu birde dünya ikincisi çikarken, sporcular antrenör Teslime Çelik nezdinde anneleri ile birlikte müsabakalara hazirlaniyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:24:28

Depremzede Annenin En Aci Anneler Günü

Gaziantep’in Nurdagi ilçesinde 6 Subat’ta meydana gelen yikici depremde esini, oglunu ve ablasini kaybeden Yildiz Kartal, yasadigi zor süreci iki çocuguna ve iki yegenine bakarak geçiriyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:24:27

Deprem Bölgesindeki Anneler Için Baslatilan 'Askida Çiçek' Uygulamasina Türkiye'nin Dört Bir Yanindan Destek Geldi

Hatay’da deprem bölgesindeki annelere çiçek götürmek isteyen vatandaslara kolaylik saglamak isteyen esnaf, Anneler Günü’ne özel ’Askida Çiçek’ uygulamasi baslatmisti. Yürek burkan uygulamaya Türkiye’nin dört bir yanindan destek geldi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:22:52

OSB'ler Yildizlarini Ariyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusu (OSBÜK) tarafindan her yil yapilan OSB Yildizlari Arastirmasi’nin basvurulari basladi. OSBÜK Baskani Memis Kütükcü, 81 ildeki organize sanayi bölgelerini ve organize sanayi bölgelerindeki 67 bin sanayi kurulusunu kapsayan arastirmanin bu yil dördüncüsünün yapilacagini söyleyerek, tüm OSB sanayicilerini arastirmaya katilmaya davet etti.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:22:23

Annesinin Siringayla Besledigi Genç Kizin Tek Hayali 'Anne' Diyerek Seslenebilmek

Hatay’da depremde kafasina aldigi darbe sonrasi çenesini hareket ettiremez hale gelen ve aylardir konusamayan Yeliz Seyyar’in tek hayali kendisini siringayla besleyen annesine ‘anne’ diyerek seslenebilmek.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:22:22

Kocaelispor'da Ikinci Ertugrul Saglam Dönemi

Kocaelispor’da Mustafa Gürsel ile yollarin ayrilmasinin ardindan teknik direktörlük görevine ikinci kez Ertugrul Saglam getirildi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:22:21

Anneler Günü, Dürümlü Sehitlerinin Yildönümünde Ailelerinin Acisini Katladi

Terör örgütü PKK mensuplarinca 12 Mayis 2016’da Diyarbakir’in Dürümlü mezrasinda 15 ton patlayici yüklü kamyonun infilak ettirilmesi sonucu hayatini kaybeden 16 kisi, aile fertleri tarafindan Anneler Günü’nde anildi.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:20:45

Meğer eşiyle aynı dizide yer alıyormuş!

Başarılı oyuncu Defne Kayalar, hakkında merak edilenler sosyal medyada gündem oldu. Medcezir, Menajerimi Ara, Hakan: Muhafız, Bir Başkadır, Kuş Uçuşu ve Arayış gibi yapımlardan tanıdığımız Defne Kayalar, sosyal medyada en çok araştırılan isimlerden oldu. Defne Kayalar, son olarak ise Yargı'nın kadrosuna dahil oldu. İclal Savcı, karakterine hayat veren Kayalar'ın özel hayatını araştıran takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi. Usta oyuncunun ünlü yönetmenle evli olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:20:42

Aksaray'in Organik Sarimsagi Rusya Ve Almanya Antibiyotiginde

Aksaray topraklarinda üretilen organik sarimsaklar Rusya ve Almanya’daki antibiyotik ilaç sanayilerine gönderiliyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:20:15

Incekaya Krateri Dogal Manzarasiyla Hayran Birakiyor

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Incekaya Krateri, dogal manzarasiyla görenleri kendine hayran birakiyor.

12 Mayıs 2024 Pazar   09:20:14

 1  2  ...  20  21  22