Baskan Ahmet Akin, Anneler Günü'nü Kutladi

Anneler Günü dolayisiyla esi Arbil Akin ile birlikte Türk Anneler Dernegi Balikesir Sube Baskani Zekiye Seferbey ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, “Anne yoksunlugunu çok iyi bilen biri olarak tüm evlatlara annelerinin kiymetini bilmesini ve onlara bol bol sarilmasini nasihat ediyorum” dedi.

Baskan Ahmet Akin, Anneler Günü'nü Kutladi
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, esi Arbil Hanimla birlikte Türk Anneler Dernegi Balikesir Sube Baskani Zekiye Seferbey ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sevginin mimari, sevgilerini evlatlarina ve etrafindaki her canliya en güzel sekilde yansitan tüm kadinlarin adina her birinin ‘Anneler Günü’nü kutladi. Annelerin her biriyle yakindan ilgilen ve sohbet eden Baskan Ahmet Akin ile esi Arbil Hanim, anneler ve evlatlari için çalisan Türk Anneler Dernegi’nin her zaman yaninda olduklarini söyledi.



‘Anneler en büyük güç kaynagidir’

Merhametini, sinirsiz sevgisini, sefkatini evlatlarina ve etrafindaki her canliya en güzel sekilde yansitan tüm kadinlarin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Baskan Ahmet Akin “Annelik; degeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygudur. Bu dünyada iyilige ve güzellige dair ne varsa annelerimiz oldugu için vardir. Sonsuz sabir, sefkat, merhamet ve iyiligin sembolü olan anneler; benzersiz özverileri, sinirsiz sevgileri ile her yasta insan için en büyük güç kaynagidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim’da da gördügümüz gibi bir anne bir milletin gidisini degistirebilir.” dedi.

‘Bu güzel sehrin tüm anneleri, benim annem oldular’

Anne ve babasini erken yasta kaybettigini dile getiren Baskan Ahmet Akin, “Bu yüzden de siyasete baslarken her zaman ‘Balikesir, benim ailem’ dedim. Bu güzel sehrin tüm anneleri, benim annem oldular. Anne yoksunlugunu çok iyi bilen biri olarak tüm evlatlara annelerinin kiymetini bilmesini ve onlara bol bol sarilmasini nasihat ediyorum. Rahmetli canim annemi, bu özel günde büyük hasretle aniyorum; hayatini kaybeden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün annelerimizin önünde saygiyla egiliyor ve tüm annelerimizin, anne adaylarinin Anneler Günü’nü gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA