Güçlü Anneler MUDAS'ta Toplandi

2020 yilinda kurulmasina ragmen Mudanya Güçlü Kadinlar Toplulugu Çalisma Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi, birçok konuda yaptigi etkinlikler ve yardimlasma konusunda gerçeklestirdigi çalismalar ile takdir topluyor.

Güçlü Anneler MUDAS'ta Toplandi
Mudanya Güçlü Kadinlar Toplulugu Çalisma, Dayanisma ve Yardimlasma Dernek Baskani Rukiye Gözütok ve Aygül Çig öncülügünde MUDAS Mudanya Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenledigi Anneler günü etkinligi yüksek katilimla gerçeklesti. Etkinlige Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç’in esi Müge Dalgiç, Mudanya’da faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri, Mudanya Belediye Meclis üyeleri Sivil toplum kuruluslari temsilcileri katilim gösterdi.

Dernek Baskani Rukiye Gözütok, katilimlarindan dolayi konuklara tesekkür etti. Gözütok, kendilerinin Mudanya’da ihtiyaç sahibi anneleri, kadinlari bularak kendilerine yardimci olduklarini, bunun yansira hasta ve muhtaç sahiplerinin de yardimlarina kostuklarini ifade etti.

Anneler günü etkinligine katilim gösteren kadinlarin birlik ve beraberlik içerisinde olmalari gerektigini söyleyen Gözütok, siyasi görüsü ne olursa olsun kendilerine kapilarinin açik oldugunu, bu birliktelik sayesinde kadinin gücünü gösterebileceklerini söyleyerek, annelerin gününü kutlayarak konusmasini bitirdi.

Konuk anneler yemeklerini yudumlarken, dernek üyesi hanimlar sanatçi Gönül Sayli ve Saz üstadi Muharrem Torun’un türküleriyle zaman zaman duygulandirirlarken, kimi zaman ise neseli türkülerle alkislarla sanatçilara eslik ettiler. Piyanist santör Çetin Baykara’nin harekeli müzikleriyle pistte kurtlarini dökerek neseli bir anneler gününü yasadilar.
Kaynak: İHA