Kozan Belediye Baskani Mazbatasini Alip, Mezarlikta Gözyaslarina Boguldu

Adana’da Kozan Belediye Baskani seçilen Mustafa Atli, mazbatasini aldiktan sonra 2019 yilindaki yerel seçimleri kazanan ancak itiraz üzerine il seçim kurulu tarafindan "seçilme yeterliligine sahip olmadigi" gerekçesiyle baskanligi düsürülen amca oglu Nihat Atli’nin mezarini ziyaret ederek, gözyaslarina boguldu.

Kozan Belediye Baskani Mazbatasini Alip, Mezarlikta Gözyaslarina Boguldu
31 Mart Mahalli Idareler seçiminde Kozan Belediye Baskanligini Cumhur Ittifaki Adayi Mustafa Atli kazandi. Ancak seçimden sonra CHP ve BBP sonuca itiraz etti. Il seçim kurulunun itirazlari reddetmesi üzerine, adliye binasinin konferans salonunda gerçeklestirilen törenle mazbatasini Ilçe Seçim Kurulu Baskani Sevket Kuyluk’tan alan Mustafa Atli, memur olmadigini artik tüm Türkiye’nin duydugunu söyledi.

Atli’nin mazbatasini 2019 yapilan seçimde baskanligi kazanan ancak, itiraz üzerine il seçim kurulu tarafindan "seçilme yeterliligine sahip olmadigi" gerekçesiyle baskanligi düsürülen Nihat Atli’nin oglu Batin Atli tasidi. Mustafa Atli da mazbatayla birlikte geçtigimiz yillarda hayatini kaybeden Nihat Atli’nin mezarini ziyaret etti. Atli, ziyaret sirasinda gözyaslarina boguldu. Atli, seçmenlere ve destek veren herkese tesekkür ederek, "Kozan’da çok sey söylendi ama çalistik kazandik. Emanetini teslim alip sana geldik. Senin akraban olmami bile yazanlara simdi amcasinin oglu Mustafa Atli olarak diyorum ki biz her seyden önce dosttuk. Kabrin nur olsun" dedi.

Mazbata törenine AK Parti Kozan Ilçe Baskani Polat Kaya, MHP Il Baskani Yusuf Kanli, Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Cem Tutsoy, Kozan Ülkü Ocaklari, partililer ve çok sayida destekçisi katildi, davul zurnalar ile kutlama yapildi.
Kaynak: İHA