Bayrama Sayili Günler Kala Semt Pazarlarinda Alisveris Heyecani Artti

Ramazan bayramina sayili günler kala Afyonkarahisar’da kurulan semt pazarlarinda alisveris heyecani artarken, esnaflar satislardan memnun olduklarini ifade etti.

Bayrama Sayili Günler Kala Semt Pazarlarinda Alisveris Heyecani Artti
Her yil Ramazan Bayramina sayili günler kala her yil oldugu gibi bu yilda Suhut ilçesi Çarsi meydaninda kurulan pazar arife gününe kadar isbasi yapacak. Islerinin gayet iyi oldugunu söyleyen pazar esnaflarindan Hasan Sener, satislardan memnun olduklarini ifade ederek, “Çok sükür Elhamdülillah ne yapalim geldik iste pazar açtik sergimizi açtik. Bayram arefesi yaklasti, arefeye hazirlik yapiyoruz su anda. 2 gün var daha 2 gün boyunca Suhut halkina hizmet verecegiz. Piyasa su anda süper Elhamdülillah. Bayram heyecani ayri bir deha ama esnaf olarak vatandas olarak baktigimizda sükür vatandasta para var yani" dedi.

Alisveris için bayram pazarina gelen müsterilerden Erhan Akkaya "Öncelikle Ramazan bayraminin tüm Islam alemine hayirlara vesile olmasini Cenabi Allah’tan niyaz ediyorum. Bayram alisverisi için Ankara’dan geldik. Esnafimiz çarsida yani pazar satislarimizin hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Öte yandan, pazarin arefe günü aksamina kadar açik olacagi ve satislarina devam edecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA