Bir Aileyi Öldürüp Yaktigi Iddia Edilen Süpheli Tutuklandi

İçel’de anne ve oglu evde, baba araçta yanmis halde ölü bulunan 3 kisilik ailenin cinayete kurban gittigi ortaya çikmasinin ardindan yakalanan süpheli sevk edildigi adli mercilerce tutuklandi.

Bir Aileyi Öldürüp Yaktigi Iddia Edilen Süpheli Tutuklandi
Olay, dün sabaha karsi ilçeye yaklasik 25 kilometre uzaktaki Ilemin Mahallesi Ilemin Sokak’taki bir evde yasanmisti. Bir evde çikan yangin fark edilmesiyle bölgeye itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edilmisti. Eve ulasan ekiplerin müdahale ettigi yanginda Anne Nurgül (35) ile oglu Emrullah Kaya (11) kismen yanarak öldügü belirlenmisti. Eve 4 kilometre mesafedeki yolda da baba Neset Kaya’nin da araç içerisinde tamamen yanmis halde cesedi bulundu. Savcinin ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptigi incelemeler sonrasi cenazeler Adli Tip Kurumuna sevk edildi.

Olay yeri ve otopsi incelemelerinde babanin biçaklanarak öldürüldükten sonra yakildigi belirlendi. Anne ve oglunun ise bayildiktan sonra öldürüldügünün degerlendirilmesi üzerine Cumhuriyet Savciligi koordinesinde Il Jandarma ve Erdemli Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri ile Jandarma Suç Arastirma Timleri (JASAT) süphelinin tespit edilmesine yönelik genis çapli saha çalismasi yapti. Olayin ilk anindan itibaren detayli çalisma yapan ekipler çok geçmeden süphelinin ayni mahalleden 35 yasindaki H.E. oldugunu belirledi. Süphelinin ilçeye bagli Kargipinari Mahallesi’nde bir kuyumcuya, öldürülen Nurgül’ün alyansini sattigi da ortaya çikti. Bunun üzerine jandarma timleri, süphelinin kaldigi baska bir mahalledeki adresi belirledi.

Adrese dün aksam operasyon düzenleyen ekipler süpheliyi yakaladi. Jandarmada islemleri tamamlanan süpheli bugün hastanede saglik kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çikartilan süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA