Balikesir'in Kültür Elçisi Numan Özel Emekli Oldu

Balikesir Il Kültür ve Turizm Müdürlügünde memur olarak çalisan Numan Özel emekli oldu.

Balikesir'in Kültür Elçisi Numan Özel Emekli Oldu
Balikesir’de uzun yillardir Il Kültür ve Turizm Müdürlügünde memur olarak çalisan ve kamu yararina hizmet veren derneklerde görev alan Numan Özel yas haddinden emekli oldu.

Numan Özel 1985 yilinda basladigi memuriyet hayati boyunca birçok basari ve tesekkür belgesi aldi. Memuriyetin yani sira yazar ve sairlerin kitap basimlarinda, kitap günleri etkinlikleri, sanat etkinlikleri ve kültürel olan her alanda yardimci olan Numan Özel, Türk Ocaklari, Yazarlar ve Sairler dernegi, Ocak Izi ve Güzel Sanatlar Derneklerinde de üye olarak görev yapiyordu.

Yas haddinden emekli olan Numan Özel’e görevinde yaptigi basarilarindan dolayi Balikesir Valisi Ismail Ustaoglu adina Vali Yardimcisi Mustafa Ilhan tarafindan ’Basari Belgesi’ takdim edildi.

Il Kültür ve Turizm Müdürü Aytekin Yilmaz’da emekli olan personeli Numan Özel’in örnek bir memur oldugunu belirterek, "Sevgili arkadasimiza emeklilik hayatinda saglik ve mutluluk içinde geçirmesi temennisinde bulunuyorum. Kendisine kapimiz her zaman açik."

Yemekte veda konusmasi yapan Özel, "Onur ve gururla yaptigim görevimi devrederken, çalisan memur arkadaslarima yapacagi çalismalarda basarilar diliyorum. Basta Sayin Valimiz olmak üzere Vali Yardimcilarimiz, Il Kültür ve Turizm Müdürüm olmak üzere çalisma arkadaslarima sükranlarimi sunuyorum. Bundan sonraki hayatinizda sevdiklerinizle saglikli ve mutlu bir hayat geçirmenizi temenni ediyor görevinizde basarilar diliyorum“ dedi.

Beraber görev yaptigi arkadaslari da emekli olan Numan Özel’e bir veda yemegi vererek, emeklilik hayatinda basarilar dilediler. Yemek sonrasi hediyelerini takdim ettiler.
Kaynak: İHA