Mugla Büyüksehir Gazeteciler Dernegi'nden Baskan Aras'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde Mugla Büyüksehir Belediye baskani seçilen Ahmet Aras’in göreve baslamasi nedeniyle Mugla Büyüksehir Gazeteciler Dernegi Yönetim Kurulu ve ilçe temsilcileri ‘Hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

Mugla Büyüksehir Gazeteciler Dernegi'nden Baskan Aras'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti
Büyüksehir Belediyesi baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette konusan Mugla Büyüksehir Gazeteciler Dernegi ve Ege Gazeteciler Federasyonu Baskani Cem Kaytan, “Mugla olarak seviyeli ve sakin bir seçimi geride biraktik. Bu süreçte Mugla Büyüksehir Belediye Baskan adaylarindan basta siz olmak üzere Mugla’nin gelismesi ve Muglalilarin daha refah bir yasam seviyesine ulasmasi için projeler ortaya koydunuz. Demokrasinin geregi herkes aday olabilir ama bir kisi seçilecekti. Seçmen tercihini sizden yana kullandi. Önümüzdeki 5 yillik süreçte Mugla basini olarak sizlerin çalismalarini yakindan takip edecegiz” dedi.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum’da 5 yil görev yaptigim süreçte Bodrum basini ile kurduklari iyi iliskilerin bundan sonra tüm Mugla genelinde de ayni düsünce içinde sürdüreceklerini açikladi.

Baskan Aras, “Mugla çok özel bir il. Bu ilin Büyüksehir Belediye Baskani olma gibi bir onur, 31 Mart tarihinde vatandaslarimiz tarafindan bize layik görüldü.

Turizmi ile tarimi ile çevresiyle toplumun her kesimiyle barisik, 13 ilçemizi a partili, b partili ayrimi yapmadan hizmet edecegim. Bu konuda seçim çalismalarinda da bunu siklikla dile getirdim. Artik simdi Mugla’yi bir dünya kenti yapma zamani” dedi.

Kaynak: İHA