Baskan Önal Muhtarlarla Bulustu Açiklamasi 'Her Vatandasimizin Sesine Kulak Verecegiz'

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, yerel seçimlerin ardindan görevlerine baslayan 24 mahalle muhtariyla bir araya geldi. Meclis Salonu’ndaki ilk muhtarlar bulusmasinda birlik, beraberlik ve dayanisma mesaji veren Önal, vatandasin sesine kulak vereceklerini belirterek, her mahalleye esit ve adil hizmet gidecegini söyledi. Baskan Önal, “Vatandaslarimizdan gelen talepleri ileten muhtarlarimizla güçlü bir bag kurarak bütün sorunlari yerinde tespit edip, imkanlarimiz dahilinde çözüme kavusturacagiz" dedi.

Baskan Önal Muhtarlarla Bulustu Açiklamasi 'Her Vatandasimizin Sesine Kulak Verecegiz'


Her mahalleye esit ve etkin hizmet

Bayrakli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya yerel seçimler sonrasi görevlerine baslayan 24 mahalle muhtari katildi.

Yeni dönemde Bayrakli’ya en iyi hizmeti vermek için muhtarlarla her zaman dayanisma içinde olacaklarini belirten Baskan Önal, “Bayrakli’da mali disiplinini sagladiktan sonra mahallelerimizin öncelikli sorunlari basta olmak üzere acil çözüm bekleyen isler için harekete geçecegiz. Belediyenin rutin hizmetlerini daha disipline edilmis bir sekilde gerçeklestirmek için hizmeti önceleyen bir anlayisla yola çiktik. Her gün belediyedeki görevimi yapmak için özellikle ayri mahallelerden geçerek geliyorum ki; eksikleri yerinde görüp ihtiyaçlara hizlica cevap verebileyim. Muhtarlarimiz bizim mahallelerdeki gözümüz, kulagimiz. El birligiyle sahada hizmetlerimizi her mahallemize esit ve en etkin sekilde götürmek için Bayrakli’nin her mahallesinde ve sokaginda vatandaslarimizin sesine kulak verecegiz. Belediyemizde kimsenin kayrilmadigi, herkesin emeginin takdir edildigi bir süreç kurmak için elimden geleni yapacagim. Amacim; sizlerin de destegi ile bes yilin sonunda Bayrakli Belediyesini daha kurumsal bir yapiya kavusturmak. Gördügünüz eksiklikleri duyarlilikla bize iletmenizi özellikle rica ediyorum. Bu yeni dönemin hepimiz için hayirli olmasini ve her birimiz için basari ile neticelenmesini diliyorum” dedi.



Muhtarlardan hizmet sözü

Baskan Önal’a yeni dönemde basari dileklerini ileten muhtarlar ise; mahallelerindeki öncelikli sorunlari ve ihtiyaçlari anlatti. Belediyenin mali disiplininin en kisa sürede alinan tasarruf tedbirleriyle saglanacagina inandiklarini ifade eden muhtarlar, “Bayrakli’ya yapilacak her hizmet için elimizi tasin altina koymaya haziriz” dedi.

Kaynak: İHA