Balikesir'de Briçte Egemenlik Turnuvasi Yapildi

Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Egemenlik Kupasi Açik Ikili Briç Turnuvasi yapildi. Iskele Mahallesindeki Briç Kulübünde düzenlenen turnuvaya Balikesir Il merkezi ve ilçelerinden 64 sporcu katildi.

Balikesir'de Briçte Egemenlik Turnuvasi Yapildi
Bir gün süren turnuvada büyük heyecan yasanirken, dereceye giren sporcularin ödülleri Belediye Baskan Vekili Tarik Erdil ve Briç Il temsilcisi Ugur Tarhal tarafindan verildi.

Belediye Baskan Vekili Tarik Erdil. Burhaniye’de 20 yildan beri briç oynandigini belirterek, Belediye olarak desteklerinin devam edecegini açikladi.

Il temsilcisi Ugur Tarhal da, turnuvanin ilgi gördügünü kaydederken, katilimcilara tesekkür etti. Sporculara tesekkür eden Belediye Baskan Vekili Tarik Erdil, “Burhaniye de yaklasik 20 yildir briç oynanmaktadir. Burhaniye Belediyesinin de desteklemis oldugu etkinlikler kapsaminda, Burhaniye’deki festivallerde, organizasyonlarda briç turnuvalari düzenlenmektedir. Burhaniye belediyesi olarak briç sporunda üzerimize düseni yapmaktayiz. Daha iyilerini insallah önümüzdeki süreçte yapacagiz. Burada Ugur Tarhal’in il temsilcisi olmasi münasebeti ile briç etkin bir noktaya geldi. Bizler de kendilerine Burhaniye Belediyesi olarak destek oluyoruz” dedi.

Briç Il Temsilcisi Ugur Tarhal da, “Burhaniye Briç Kulübünün Egemenlik Kupasini her sene oldugu gibi bu sene de yaptik. Yine Balikesir ve çevresinden yogun bir katilimla çok basarili bir turnuva yaptik. Güzel geçen turnuva sonucunda da ödüllerimizi dagittik. Buradan herkes mutlu bir sekilde ayrildilar” diye konustu.

Briç Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ipek ise, “1980 yilindan beri briç oynuyorum. Briç kesin olarak bir beyin sporudur. Herkese bunu öneriyorum. Çünkü, gerçekten bin beyin sporu. Insani rahatlatiyor. Burhaniye Briç Kulübü olarak da çok iyi yerlere geldik. Balikesir’in su anda yildiziyiz. Turnuvalarimiz 40- 45 masalara kadar çikmaktadir. Burhaniye Briç Kulübü yönetimi olarak gerçekten çok güzel hizmet ediyoruz. Briç severlerin hepsini kulübümüze bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA