Baskan Aras Muhtarlari Tek Çati Altinda Bulusturdu

Mugla’da iki ayri çati altinda faaliyet gösteren Muhtarlar Federasyonu Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras’in ev sahipliginde gerçeklestirilen toplantida Baskan Aras’in girisimleri ile tek çati altinda toplanma karari aldi.

Baskan Aras Muhtarlari Tek Çati Altinda Bulusturdu
Mugla Ili Muhtarlar Federasyonu Baskani Hayretten Akay ve Mugla Muhtarlar Federasyonu Baskani Kadir Gümüs’ün baskanligini yürüttügü iki federasyon gerçeklestirilen toplantida Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras’in girisimi ile tek çati altinda toplanma karari verdi.

Muhtarlarin yerel yönetimler ile vatandas arasinda en önemli köprü oldugunu belirten Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras, vatandasa verilecek hizmetlerin tek elden yürütülmesinin Muhtarlarin tek çati altinda hizmet vermesi ile daha da artacagini belirtti.

Yapilan görüsmeler sonunda Muhtarlarin Mugla Muhtarlar Federasyonu çatisi altinda birlesilmesine karar verilirken, Mugla Muhtarlar Federasyonu Baskani Kadir Gümüs’ün 31 Mart seçimlerinde Kozagaç Mahallesinde tekrar Muhtar seçilmemesi nedeniyle önümüzdeki süreçte yapilacak seçimli olaganüstü genel kurulda yeni baskanin seçilecek.

Mugla Il Muhtarlar Federasyonu Baskani Hayretten Akay, “Mugla Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ahmet Aras ev sahipliginde 13 ilçemizin Muhtarlar Dernegi Baskani ve iki Federasyon Baskaninin katildigi toplantida Muhtarlarin sorunlari konusulurken, iki ayri federasyonunun tek çati altinda birlesmesi gündeme geldi. Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ahmet Aras’in bu önerisi yapilan oylamada birlesme karari çikti. Önümüzdeki üç ay içinde olaganüstü seçimli genel kurulda yeni baskan seçilecek. Tek çati altinda toplanmamiz biz muhtarlarin sorunlarinin hem yerelde hem genel genelde elimizi daha da güçlendirecegine inaniyorum. Hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA