Velimese Anadolu Lisesi'nden Bilim Fuari

Tekirdag’in Ergene ilçesinde egitim-ögretim veren kurumlar arasinda yer alan Velimese Anadolu Lisesi’nde 10. dönem 4006-TÜBITAK Bilim Fuarlari Destekleme Programi çerçevesinde hazirlanan bilim fuari açildi.

Velimese Anadolu Lisesi'nden Bilim Fuari
Velimese Anadolu Lisesi’nde 10. dönem 4006-TÜBITAK Bilim Fuarlari Destekleme Programi çerçevesinde hazirlanan bilim fuari açildi. Ergene Kaymakami Kadir Duman, Ergene Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Parilti, Ergene Belediye Baskan Yardimcilari Mehmet Erkul ve Turgut Sentürk, okul müdürleri, proje koordinatörleri, ögretmenler ve ögrencilerin katilimiyla açilisi gerçeklestirilen Velimese Anadolu Lisesi Bilim Fuarinda 17 danisman ögretmen ve 65 ögrenci tarafindan hazirlanan 20 proje sergilendi. Ergene Kaymakami Kadir Duman beraberinde protokol üyeleri ile tüm projeleri tek tek inceleyerek ögrencilerin sunumlarini dinledi.

Velimese Anadolu Lisesi Müdürü Talat Mutlu da Ergene Kaymakami Kadir Duman’a yapilan çalismalarla ilgili olarak bilgiler verdi.

Kaymakam Duman, programin sonunda fuarda emegi geçen idareci, ögretmen ve ögrencilere tesekkür ederek basarilarinin devamini diledi.
Kaynak: İHA